بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رنکینگ جهانی تنیس روی میز؛ نوشاد عالمیان در جمع ۱۵۰ نفر برتر

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۴

جدیدترین رده‌بندی فدراسیون جهانی تنیس روی میز منتشر شد و نوشاد عالمیان در جایگاه ۱۴۲ جهان قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز در حالی اعلام شد که نوشاد عالمیان پس از کسب مدال برنز بازی‌های آسیایی ناگویا، جهش قابل توجهی در جایگاه جهانی خود داشت و با ۲۰۲ پله صعود، رتبه ۱۴۲ را به خود اختصاص داد.

عالمیان با این جایگاه، همچنان بهترین رنکینگ را در میان پینگ‌پنگ‌بازان ایران در اختیار دارد. پس از او بنیامین فرجی با دو پله سقوط در رده ۲۱۶ ایستاده و نوید شمس نیز با دو پله صعود به رتبه ۲۸۴ رسیده است. امیرمهدی کشاورزی با پنج پله پیشرفت در رده ۳۴۰ قرار گرفت و امیرحسین هدایی نیز با همین میزان صعود، جایگاه ۳۴۶ جهان را به خود اختصاص داد. محمد حبیبی با چهار پله صعود در رده ۴۰۲ قرار گرفت و نیما عالمیان نیز با ۱۰ پله پیشرفت، به رتبه ۵۶۰ رسید.

نوشاد عالمیان

در بخش بانوان، ندا شهسواری با سه پله صعود در رده ۱۸۷ قرار گرفت و شیما صفایی نیز با همین میزان پیشرفت به جایگاه ۴۰۱ رسید. وانیا یاوری با ۷۷ پله صعود، بیشترین جهش را در میان بانوان ایرانی داشت و در رده ۴۳۲ قرار گرفت. یکتا لرکیان با چهار پله صعود در رتبه ۶۳۷ ایستاد، در حالی که مهشید اشتری با سه پله سقوط به جایگاه ۷۰۳ رسید. ستایش ایلوخانی نیز در این رده‌بندی با ۳۶ پله افت، رتبه ۷۸۲ جهان را به خود اختصاص داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *