بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خشنودزاده پرچم ایران را در اختتامیه آیچی-ناگویا به دست گرفت

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۵۸

بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا با پرچم‌داری شهرزاد خشنودزاده ملی‌پوش جوجیتسوی بانوان ایران در مراسم اختتامیه به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ با برگزاری آیین اختتامیه رسماً به کار خود پایان داد. شهرزاد خشنودزاده ملی‌پوش جوجیتسوی بانوان در این مراسم پرچم ایران را به نمایندگی از کاروان ورزشی کشورمان در دست داشت.

کاروان «فرشتگان میناب» با ۱۹ طلا، ۱۸ نقره و ۱۵ برنز، مجموع ۵۲ مدال و در رتبه ششم جدول مدالی از این دوره بازی‌ها بازگشت.

ایران در دوره قبل هانگژو ۲۰۲۲، با ۱۳ طلا، ۲۱ نقره و ۲۰ برنز هفتم شده بود یعنی این بار ۶ طلای بیشتر و یک پله صعود ثبت شد.

ورزش بانوان نیز کارنامه‌ای درخشان از خود به جا گذاشت از طلای ساغر مرادی در تکواندو و کیمیا زارعی و زینب نوروزی در روئینگ تا نخستین مدال تاریخ وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی که به نام ریحانه کریمی ثبت شد.

در جدول نهایی، چین قهرمان و ژاپن نایب‌قهرمان شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *