کاپیتان سابق پرسپولیس به بهانه ماساژ مراسم تقدیر را پیچاند!
منبع : خبرورزشی
امید عالیشاه در دیدار دوستانه گلگهر و پرسپولیس نه در ترکیب بود و نه روی نیمکت؛ با این حال، غیبت او به دلیل مصدومیت جزئی و ماساژ در رختکن بوده است.
تیمهای فوتبال پرسپولیس و گلگهر سیرجان روز گذشته (جمعه، ۱۰ مهر) در دیداری دوستانه به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود سرخپوشان به پایان رسید.
در تصاویر منتشر شده امید عالیشاه در جریان بازی و روی نیمکت گلگهر حضور نداشت. عالیشاه در فصل نقل و انتقالات تابستانی در لیست مازاد مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس قرار گرفت و از این تیم جدا شد و به گلگهر پیوست.
پیگیریها از باشگاه گلگهر حاکی از آن است که امید عالیشاه در ورزشگاه حضور داشته و به دلیل مصدومیت جزئی در رختکن در حال گرفتن ماساژ بوده است. گلگهر در هفته شانزدهم رقابتهای لیگ برتر میزبان پرسپولیس خواهد بود.
بیشتر بخوانید: تندیس عالیشاه در آتش امید پرسپولیس سوخت!


خبر خوب برای پرسپولیس؛ علیپور و پورعلی به تمرینات برگشتند
تاریخ بازگشت کاپیتان پرسپولیس به میادین مشخص شد
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به امیر قلعه نویی + جزئیات
تأکید حمید استیلی بر لزوم اجازهگیری امیر قلعهنویی از سرمربی باشگاه
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل نفت آبادان با زوج تهاجمی جدید
مطرح شدن دوباره بحث کاپیتانی دروازهبانها در پرسپولیس با کاپیتانی نیازمند









