بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پوشش بازیهای آسیایی|حاجی‌موسایی،امامی و آذرپیرا در فینال/برنز برای پدل

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۱۵
بدون تصویر

گزارش لحظه‌به‌لحظه عملکرد نمایندگان کشورمان در روز چهاردهم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ را در این خبر می‌خوانید.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به ناگویا، در چهاردهمین روز از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶، امروز (شنبه ۱۱ مهر) نمایندگان کشورمان در ۷ رشته مختلف به مصاف حریفان خود می‌روند.

 

گزارش لحظه به لحظه از عملکرد ورزشکاران ایران در روز چهاردهم در زیر آمده است:

* پدل
در دیدار رده‌بندی بخش دوبل، دو تیم از ایران مقابل هم قرار گرفتند که در پایان، تیم دوبل فرساد شاهی و امیرمحمد جمشیدی با نتیجه ۲ بر صفر (۶-۳ و ۶-۴) مقابل تیم تیم دوبل حامی گلستان و آریا روغنی به برتری دست یافت و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* کشتی آزاد
علی مومنی
در وزن ۵۷ کیلوگرم، در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل «آیال بلولیوبسکی» از تاجیکستان قرار گرفت و با نتیجه ۴ بر یک باخت. مومنی برای آنکه در جدول شانس مجدد قرار بگیرد، باید منتظر صعود این آزادکار تاجیکستانی به فینال باشد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷ کیلوگرم، در دور نخست به مصاف «محمد گلزار» از پاکستان رفت و به راحتی با نتیجه ۱۰ بر صفر پیروز شد و گام به مرحله بعدی گذاشت.

آذرپیرا در مرحله یک‌چهارم نهایی «شاتلیک هملیایف» از ترکمنستان را ۱۰ بر صفر از پیش‌رو برداشت و با اقتدار به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

او برای رسیدن به فینال مقابل آرش یوشیدا، دارنده مدال برنز جهان و قهرمان آسیا از ژاپن قرار گرفت و در یک کشتی زیبا و تماشایی با نتیجه ۴ بر ۳ پیروز شد و گام به دیدار نهایی گذاشت.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

یونس امامی در مرحله یک‌هشتم نهایی وزن ۷۴ کیلوگرم مقابل «رازامبک جمالوف» قهرمان المپیک ۲۰۲۴ پاریس از ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه ۷ بر ۶ به بربتری رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

امامی در مرحله یک‌چهارم نهایی با «جاگلان ساگار» از هند روبه‌رو شد و در یک کشتی برتر و‌ در‌ کمتر از ۳ دقیقه ۱۰ بر صفر برنده شد تا به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند.

آزادکار کشورمان در نیمه نهایی به مصاف «نورکوژا کایپانوف» از قزاقستان رفت و ۴ بر ۲ پیروز شد و به فینال راه یافت.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* تکواندو
آرین سلیمی
در مرحله یک‌چهارم نهایی وزن ۸۰+ کیلوگرم، با «هائو تانگ» از چین مبارزه کرد و دو راند پیاپی (۱۹-۱۰ و ۱۴-۴) به برتری دست یافت تا ضمن صعود به نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کند.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

مهدی حاجی‌موسایی در وزن ۶۸- کیلوگرم، پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌چهارم نهایی با «یو فان چن» از چین مبارزه کرد و در یک جدال سخت و نفسگیر به پیروزی ۲ بر یک (۱۳-۵، ۵-۷، ۲۴-۱۷) رسید و به نیمه نهایی راه یافت. او در دیدار نیمه نهایی برابر زید عبدالکریم از اردن را با نتیجه ۲ بر یک مغلوب کرد و فینالیست شد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

فاطمه احمدی در نخستین مبارزه خود در وزن ۶۷+ کیلوگرم با نتیجه ۲ بر صفر مقابل «لین یی چن» از چین‌تایپه به پیروزی رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

احمدی در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل «دنیا صابر» از عربستان به برتری ۲ بر یک رسید و با صعود به نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

ناهید کیانی دارنده مدال نقره المپیک ۲۰۲۴ پاریس، در وزن ۵۷- کیلوگرم، در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل «توگژان کازان‌بک» از قزاقستان در دو راند پیاپی با نتایج ۶-۴ و ۸-۳ به برتری رسید و به یک‌چهارم نهایی صعود کرد.

کیانی در مرحله بعدی به مصاف «وی چون لین» از چین تایپه رفت و با شکست ۲ بر یک (۱۲-۵ و ۹-۹، ۶-۲) مقابل این تکواندوکار، از صعود به نیمه نهایی باز ماند و حذف شد. 

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* جوجیتسو
شهرزاد خشنودزاده در وزن ۶۳- کیلوگرم، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی با «آی یوشیناگا» از ژاپن مبارزه کرد و با قبول شکست ۳ بر ۲، از گردونه مسابقات کنار رفت.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

نسیم محمدی در وزن ۶۳- کیلوگرم، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی به مصاف «چوی هی جو» از کره جنوبی رفت و با نتیجه ۲ بر صفر باخت و حذف شد.

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

* سوارکاری
فائزه غروی تنها نماینده کشورمان در رقابت‌های پرش با اسب انفرادی همراه با اسب خود «ایندیگو» به میدان رفت و با ثبت ۳۸ خطا (۱۲ خطای موانع و ۲۶ خطای زمانی)، در جایگاه بیست‌وچهارم قرار گرفت و به کار خود پایان داد.

 

برنامه مسابقات نمایندگان کشورمان در روز چهاردهم به شرح یر است:

بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,بازی‌های آسیایی , بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ,

 

این خبر به‌روز رسانی می‌شود …

 

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *