بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اشتیاق سرمربی آتزوری برای دیدار با زیدان؛ خوشحالم، البته این دوئل بین ما نیست!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ | ۹:۰۷

روبرتو مانچینی پیش از دیدار حساس برابر فرانسه، از رویارویی با زین‌الدین زیدان استقبال می‌کند؛ سرمربی ایتالیا ضمن تمجید از کیفیت حریف، درباره هدف تیمش، تغییرات ترکیب و وضعیت مصدومیت مویزه کین صحبت کرد.

روبرتو مانچینی مشتاق رویارویی با تیم زین‌الدین زیدان و فرانسه است؛ حتی با شوخی می‌گوید ایتالیا برای پایین آمدن سطح حریف «نیاز دارد همه بازیکنانشان سرما بخورند»، در حالی که وضعیت مصدومیت مویزه کین نیز نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.

این دیدار روز جمعه در ورزشگاه استاد دو فرانس پاریس، از ساعت ۲۲:۱۵ برگزار می‌شود. پس از شکست ۲-۰ مقابل بلژیک در بازی نخست، ترکیب ایتالیا برای پیروزی ۴-۱ خارج از خانه برابر ترکیه دستخوش تغییرات زیادی شد و هنوز مشخص نیست فردا شب چه تیمی را از مانچینی خواهیم دید.

این همچنین نخستین بازی خانگی زین‌الدین زیدان روی نیمکت فرانسه است؛ او در دو بازی قبلی مقابل ترکیه و بلژیک به پیروزی‌های ۱-۰ رسیده بود.

مانچینی در نشست خبری خود گفت: «مواجهه با زیدان باعث خوشحالی است، اما این یک دوئل بین ما نیست. این یک بازی بزرگ بین دو تیم فرانسه و ایتالیا خواهد بود که هنوز در حال پیدا کردن هویت خود هستند. هر اتفاقی هم که بیفتد، فکر می‌کنم این مسابقه برای روند پیشرفت ما بسیار مفید خواهد بود.»

کیلیان امباپه به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو از اردوی فرانسه خارج شد و برای درمان به رئال مادرید بازگشت.

مانچینی درباره سطح دو تیم گفت: «فرانسه در روند آماده‌سازی خود نسبت به ما جلوتر است، اما فکر می‌کنم این همچنان یک چالش در سطح بالا خواهد بود. بازی مقابل بازیکنانی مثل عثمان دمبله، مایکل اولیسه و دزیره دوئه هیجان‌انگیز است. ما نیاز داریم همه آن‌ها سرما بخورند تا سطح فرانسه چند درجه پایین بیاید! با این حال، ما می‌خواهیم اینجا تأثیر خوبی بگذاریم. قرار نیست فقط به زمین برویم تا از خودمان دفاع کنیم. هدف همیشه بازی کردن برای پیروزی است.»

ایتالیا بازیکنانی مانند ساموئله ایناسیو، الساندرو رومانو، اونست آهانور، نیکولو کامبیاغی، دیه‌گو کوپولا، دانیله گیلاردی، ادی کوادیو، رولاندو ماندراگورا و ماسیمو پسینا را در کمپ تمرینی کاورچیانو نگه داشت و با خود به پاریس نبرد.

با توجه به تفاوت بزرگ عملکرد ایتالیا در دو بازی مقابل بلژیک و ترکیه، از مانچینی پرسیده شد که کدام نسخه از تیم ملی واقعی‌تر است. او پاسخ داد: «نباید بعد از یک پیروزی بیش از حد هیجان‌زده شویم و نباید بعد از یک شکست بیش از حد ناامید شویم. نکته مهم این است که مقابل ترکیه فوتبال خوبی بازی کردیم. البته می‌خواهم بگویم که بازی با بلژیک هم کاملاً بد نبود؛ نیمه دوم آن مسابقه لحظات جالبی داشت.»

همچنین مشخص نیست آیا مایکل کایوده پس از نمایش درخشان و گلزنی در اولین بازی خود به عنوان مدافع راست، جایگاهش را حفظ خواهد کرد یا این نقش دوباره به جیووانی دی‌لورنزو خواهد رسید.

مانچینی درباره کایوده گفت: «کایوده جوان است، باید به همین شکل ادامه دهد و پیشرفت کند. او از نظر فیزیکی قدرتمند است، ویژگی‌های هجومی دارد، اما دفاع کردن را هم بلد است. ایناسیو هم هنوز جوان است و به زمان نیاز دارد تا با ما تمرین کند و تجربه به دست بیاورد. او فرصت‌هایی برای بازی کردن با تیم ملی ایتالیا خواهد داشت، چون نباید فراموش کنیم که در دورتموند هم خیلی زیاد بازی نکرده است.»

در مورد مویزه کین نیز که پس از اختلافات مربوط به انتقالش با فیورنتینا و سپس انتقال نهایی به کومو، فرصت کمی برای بازی پیدا کرده، مانچینی گفت: «کین چند مشکل آمادگی جسمانی داشت، به همین دلیل دوشنبه بازی نکرد. باید ببینیم آیا می‌تواند در پاریس حضور داشته باشد یا نه.»

طبیعتاً در نشست خبری، از مانچینی درباره مسائل دیگری هم سؤال شد؛ از جمله تحقیقات مربوط به قرارداد اضافه و غیررسمی او با منچسترسیتی که ممکن است حتی تحقیقات مالیاتی را نیز به دنبال داشته باشد.

مانچینی در این باره گفت: «این موضوع هیچ ارتباطی با من ندارد. یک روند قانونی در حال انجام است. من قبلاً توضیح داده‌ام که در این ماجرا دخالتی نداشتم.»

در مسائل داخلی فوتبال ایتالیا نیز، دیانا بیانچدی، رئیس هیئت نمایندگی ایتالیا، شب گذشته استعفای خود را ارائه کرد و احتمال دارد فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) نیز به‌زودی تحت مدیریت ویژه قرار گیرد. مانچینی درباره استعفای او گفت: «از تصمیم او بسیار ناراحت هستیم و به او گفتیم که همین حالا هم دلمان برایش تنگ شده است. او زمان زیادی در کنار ما نبود، اما به عنوان قهرمان سابق المپیک، ورزش را می‌شناسد و رفتار فوق‌العاده‌ای داشت.»

او در پایان افزود: «وقتی کار می‌کنید، به ثبات نیاز دارید. اما با توجه به اینکه رئیس FIGC حضور دارد و از نزدیک شرایط بازی را دنبال می‌کند، در حال حاضر این موضوع مشکلی ایجاد نمی‌کند.»

بیشتر بخوانید: اظهار نظر جنجالی زیدان قبل از نبرد فرانسه – ایتالیا؛ ضربه سر به ماتراتزی؟ افتخار نمی‌کنم اما پشیمان هم نیستم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *