بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۴ مربی تکواندو ایرانی در تیم‌های ملی مختلف آسیایی

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۵

۴ مربی ایرانی هدایت تیم‌های مختلف آسیایی در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا را بر عهده دارند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی تاجیک و فاطمه صفر پور در کادر فنی تیم های ملی قزاقستان،یوسف کرمی در کادر فنی تیم ملی پاکستان و عرفان حیدری در کادر فنی تیم ملی اندونزی حضور دارند.

رقابت های تکواندو بیستمین دوره بازیهای آسیایی آیچی ناگویا از امروز پنجشنبه نهم مهرماه در سالن تویوهاشی با برگزاری رقابت های پومسه آغاز و طی روزهای فردا و پس فردا با برگزاری رقابت‌های کیوروگی ادامه خواهد داشت.

ابوالفضل زندی، مهدی حاجی‌موسایی، امیرسینا بختیاری و آرین سلیمی با هدایت پیام خانلرخانی (سرمربی) و مسعود حجی‌زواره (مربی) و ساینا کریمی، ناهید کیانی، ساغر مرادی و فاطمه احمدی با هدایت مهروز ساعی (سرمربی) و شیما خلیل ارجمندی (مربی) اعضای تیم ملی کیوروگی می باشند.

 مرتضی زنده‌دل با هدایت حسین بهشتی و یاسمن لیموچی با هدایت نگار مددخانی اعضای تیم ملی پومسه کشورمان در این رقابت ها می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *