بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ملی‌پوش پدل:امیدوارم تاریخ‌ساز شویم؛ کار سختی مقابل ژاپن و هوادارانش داشتیم

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ | ۹:۵۳

بازیکن تیم ملی پدل ایران گفت: بازی‌های آسیایی هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود و امیدوارم بتوانیم این فرصت را به بهترین شکل استفاده کنیم و نام خودمان و ایران را در تاریخ ثبت کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرساد شاهی، ملی‌پوش پدل ایران، پس از پیروزی برابر ژاپن و صعود به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: بازی مقابل ژاپن فشار عجیب و غریبی داشت. اینجا خانه آنهاست و تقریباً همه تماشاگران ژاپنی بودند و واقعاً فشار خیلی زیادی روی ما وجود داشت، اما خدا را شکر توانستیم بازی را ببریم.

وی ادامه داد: ژاپن یکی از مدعیان بود و اینکه در خانه خودش مقابل آنها بازی می‌کردیم کار را سخت‌تر می‌کرد. باید سعی می‌کردیم به حواشی و فشار تماشاگران توجه نکنیم و تمرکزمان را روی بازی بگذاریم که خوشبختانه از پس این شرایط برآمدیم.

شاهی درباره احساس خود از حضور در بازی‌های آسیایی گفت: بازی کردن برای تیم ملی کشورم بهترین اتفاق است. بازی‌های آسیایی هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود و امیدوارم بتوانیم این فرصت را به بهترین شکل استفاده کنیم و نام خودمان و ایران را در تاریخ ثبت کنیم.

ملی‌پوش پدل ایران افزود: امیدوارم تیم دیگر ایران هم بتواند مسابقه‌اش را ببرد تا هر دو تیم ایران در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار بگیریم. این اتفاق می‌تواند تاریخ‌سازی باشد و شانس بیشتری برای کسب مدال طلا و نقره به ما بدهد.

وی در پایان گفت: امیدوارم فردا هم بتوانیم برنده شویم و به فینال راه پیدا کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *