بازیهای آسیایی ناگویا| داوودی: تا چند ماه پیش به خداحافظی فکر میکردم/ حالا برای تکرار طلا در المپیک تلاش میکنم
منبع : خبرگزاری میزان
قهرمان دسته فوقسنگین وزنهبرداری بازیهای آسیایی ناگویا گفت در مقطعی به دلیل شرایط دشوار به پایان دوران حرفهای خود فکر میکرد، اما ادامه مسیر در نهایت به کسب مدال طلای آسیا منجر شد.
علی داوودی قهرمان دسته فوقسنگین وزنهبرداری بازیهای آسیایی ناگویا پس از کسب مدال طلای بازیهای آسیایی آیچی ناگویا اظهار داشت: اتفاق بسیار خوبی برای من رقم خورد و خدا را شکر میکنم که توانستم در این دوره به مدال طلا برسم. در دوره قبلی مدال نقره گرفته بودم و این بار هدفم تغییر رنگ مدال بود که خوشبختانه به آن رسیدم.
وی درباره اتفاقات دوضرب و تأیید حرکتش پس از اعتراض تیم ایران افزود: حرکت من در ابتدا از سوی داوران پذیرفته نشد، اما پس از اعتراض کادر ایران و بازبینی دوباره تصاویر، رأی تغییر کرد و حرکت مورد تأیید قرار گرفت. این تصمیم تأثیر زیادی در نتیجه نهایی داشت و خوشحالم که توانستم با مدال طلا از مسابقات خارج شوم. چند ماه قبل شرایط برایم بسیار دشوار شده بود و حتی به خداحافظی از وزنهبرداری فکر میکردم. با این حال تصمیم گرفتم ادامه بدهم و تمریناتم را دنبال کنم. خدا را شکر که این مسیر را رها نکردم و لطف خدا شامل حالم شد تا در نهایت به مدال طلای بازیهای آسیایی برسم.
داوودی در پایان خاطرنشان کرد: کسب طلا برای کاروان ایران اهمیت زیادی داشت و خوشحالم که توانستم در این موفقیت سهم داشته باشم. از اینجا به بعد تمام تلاشم را میکنم تا این مدال را در المپیک لسآنجلس نیز تکرار کنم.


واکنش سرمربی تیم امید به حذف ایران از بازیهای آسیایی
پیوستن هفت بازیکن تیم امید به اردوی تیم ملی بزرگسالان
تأکید مربی تیم ملی بر حساسیت دیدار مقابل کره شمالی









