بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی تیم ملی والیبال: هم خوشحالم و هم ناراحت؛ برای رسیدن به فینال باید دو برد دیگر کسب کنیم

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۸

سرمربی تیم ملی والیبال ایران، گفت: فرقی نمی‌کند در مرحله بعد با کدام تیم بازی کنیم. برای اینکه به فینال برسیم، باید دو برد دیگر کسب کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روبرتو پیاتزا پس از پیروزی سه بر دو شاگردانش مقابل اندونزی در آخرین دیدار مرحله مقدماتی بازی های آسیایی ناگویا، اظهار داشت: در‌ وهله اول وظیفه من این است که بتوانم‌ به بازیکنان انگیزه دهم و از نظر روحی‌ آن‌ها را تهییج کنم. از یک طرف امروز خیلی خوشحالم چون بازی که دو بر صفر عقب بودیم‌ را در پایان با نتیجه سه بر دو عوض کردیم و برنده شدیم. از طرف دیگر‌ واقعا ناراحتم چون باید از ست اول اینطور بازی می کردیم، نه اینکه بگذاریم دو‌ ست از دستمان برود و‌ از ست‌ سوم‌ خوب بازی کنیم.

وی افزود: این موضوع و اصل قضیه برمی گردد به احترام گذاشتن به تیم حریف. ‌من خیلی ناراحت بودم و در طول بازی این‌ ناراحتی را با خودم داشتم. باید یاد بگیریم که چطور از اول بازی کنیم‌‌. از قبل می دانستیم که شیوه بازی تیم اندونزی چطور است.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران درخصوص صدرنشینی تیمش عنوان کرد: الان تیم اول گروه شدیم. بعد از بردن ست چهارم هم مطمئن بودیم که تیم اول گروه هستیم، اما همیشه برد از باخت بهتر‌ است و در نهایت برنده از زمین بیرون آمدیم.

پیاتزا در رابطه با اینکه امروز اندونزی خیلی خوب بازی کرد یا ایران پایین تر از سطح انتظار بود، گفت: این سوال را نباید از من بپرسید. باید این را از بازیکنان بپرسید. من پلن بازی را مثل دیروز آماده کردم و کادر من هم می توانند این را شهادت بدهد. بیشتر تمرکزم را روی‌ تیم اندونزی گذاشتم. به بازیکنان هم گفتم این تیم می توانست حتی سه بر صفر تایلند را ببرد، اما بازی را باختند. برای من خیلی محترم بودند. هیچ‌وقت هیچ تیمی را دست کم نمی گیرم، حتی در بازی اولی که با قرقیزستان داشتیم.

وی در پایان درباره رویارویی در مرحله یک چهارم نهایی با یکی‌ از تیم های چین یا کره جنوبی اضافه کرد: برای من فرقی نمی کند با کدام تیم بازی کنیم. برای اینکه بتوانیم به فینال برسیم، باید یک چهارم نهایی و نیمه نهایی را ببریم. همیشه تمرکزم روی تیم خودم است، نه تیم حریف. همه چیز دست خودمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *