بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازی‌های آسیایی ناگویا| آغاز رقابت ورزشکاران ایران در روز نهم با قطعی شدن مدال کوراش/ عالمیان به برنز بسنده کرد

منبع : خبرگزاری میزان
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | ۸:۵۸

نمایندگان ایران در نهمین روز از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، در ۱۴ رشته ورزشی به مصاف رقبای خود خواهند رفت.

مرحله نیمه نهایی رقابت‌های انفرادی تنیس روی میز بیستمین دوره بازی‌های آسیایی امروز (دوشنبه ۶ مهر) در سالن اسکای تویوتا شهر ناگویا برگزار شد و طی آن نوشاد عالمیان برابر «وانگ چو کین» از چین که نفر اول رنکینگ جهان است به میدان رفت و ۴ بر یک تن به شکست داد. 

در ست اول این دیدار حریف چینی که از حمایت تماشاگران پرتعداد حاضر در سالن برخوردار بود از همان ابتدا اختلافش را حفظ کرد و توانست ۱۱ بر ۴ به پیروزی برسد اما در گیم دوم این نوشاد عالمیان بود که تا امتیاز ۵ از حریف پیش افتاد و شرایط خوبی داشت اما نفر شماره یک جهان به بازی برگشت و با جلو افتادن از کاپیتان تیم ملی ایران توانست این گیم را هم ۱۱ بر ۷ پیروز شود.

در ست سوم ملی پوش کشورمان نمایش بهتری داشت و در رقابتی نزدیک توانست این گیم را ۱۱ بر ۹ به سود خود خاتمه دهد اما در ست چهارم این نفر اول رنکینگ فدراسیون جهانی بود که کم نقص بازی کرد و توانست ۱۱ بر ۴ پیروز شود. در گیم پنجم هم حریف چینی نمایش بهتری داشت و با وجود عملکرد مطلوب عالمیان اما در نهایت حریف ۱۱ بر ۶ عالمیان را شکست داد و با پیروزی ۴ بر یک فینالیست شد. 

مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، رضا شجیع رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی، حمید عزیزی رئیس فدراسیون گلف و عضو هیات اجرایی و محمدرضا عابدی محزون مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت بر ورزش قهرمانی وزارت ورزش با حضور در سالن این مسابقه را از نزدیک تماشا کردند.

تیم ملی تنیس روی میز ایران در دو بخش مردان و زنان با ترکیب نوشاد عالمیان، نیما عالمیان، بنیامین فرجی، آرین غفاری، محمدحسنع حبیبی، مهشید اشتری و ستایش ایلوخانی با هدایت جمیل لطف الله نسبی و سیما لیموچی و سرپرستی علیرضا خلیلی نیا در بیستمین دوره بازی های آسیایی حضور داشت و با تک مدال برنز نوشاد عالمیان به کار خود پایان داد.

در ادامه رقابت‌های بوکس بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی ـ ناگویا، امروز(دوشنبه، ششم مهرماه) پارمیدا خوش‌خبر، نماینده وزن ۷۵ کیلوگرم بوکس بانوان کشورمان، روی رینگ رفت.

وی در نخستین مبارزه خود به مصاف «لوو دیک کوین» از ویتنام رفت که مدال برنز بازی های آسیایی هانژو را در کارنامه دارد، خوش خبر علی رغم مبارزه و تلاشی که کرد در نهایت زورش به داوران نرسیده و بازی را با نتیجه بسیار نزدیک واگذار کرد.

خوش خبر در پایان با نتیجه ۳ بر ۲ بازی را واگذار و از گردونه رقابت ها کنار رفت.

در ادامه مسابقات کامپوند بازی‌های آسیایی و در بخش بانوان، بیتا عاشق‌زاده در مرحله یک شانزدهم نهایی با نتیجه ۱۴۶ بر ۱۴۰ مقابل کمانداری از سریلانکا به برتری رسید و راهی یک هشتم نهایی شد.

وی در این مرحله به مصاف کمانداری از بنگلادش می‌رود.

گیسا بایبوردی دیگر نماینده ایران در مرحله یک شانزدهم نهایی مقابل کمانداری از بنگلادش با نتیجه ۱۴۷ بر ۱۴۳ شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

راند سوم و چهارم مرحله مقدماتی رقابت‌های تراپ بانوان در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ به پایان رسید.

مرضیه پرورش‌نیا که روز گذشته در راند اول ۱۹ و در راند دوم ۲۱  امتیاز کسب کرده بود امروز در خط آتش قرار گرفت و در راند سوم و چهارم به ترتیب ۲۳ و ۲۳ امتیاز کسب کرد و در مجموع چهار راند موفق به کسب ۸۶ امتیاز شد.

رقابت‌های تراپ انفرادی فردا با برگزاری راند پنجم و فینال به پایان می‌رسد.

راند سوم و چهارم مرحله مقدماتی رقابت‌های تراپ آقایان در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ به پایان رسید.

محمد بیرانوند که روز گذشته در راند اول ۲۲ و در راند دوم ۲۴ امتیاز کسب کرده بود امروز در خط آتش قرار گرفت و در راند سوم و چهارم به ترتیب ۲۰ و ۲۵ امتیاز کسب کرد و در مجموع چهار راند موفق به کسب ۹۱ امتیاز شد.

رقابت‌های تراپ انفرادی فردا با برگزاری راند پنجم و فینال به پایان می رسد.

در نهمین روز از رقابت های تیراندازی در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی و در پایان دور مقدماتی تپانچه ۲۵ متر بانوان و مجموع امتیاز بخش دقت و سرعت، هانیه رستمیان با ثبت امتیاز ۵۸۷ به عنوان نفر نخست در بین ۴۴ شرکت کننده راهی فینال شد.

تیراندازانی از چین (دو تیرانداز)، ویتنام، کره شمالی، تایوان، کره جنوبی و هند پس از هانیه رستمیان راهی فینال شدند.

سامیه یاسی با ۵۶۳ امتیاز در جایگاه سی و نهم ایستاد و زینب طوماری نیز با ۵۵۴ امتیاز جایگاه چهل و سوم را به خود اختصاص داد.

همچنین تیم ایران با ترکیب رستمیان، یاسی و طوماری با ۱۷۰۴ امتیاز در بین ۱۲ تیم در جایگاه هشتم قرار گرفت.

هدایت تیم ملی تپانچه کشورمان را مریم سلطانی بر عهده دارد.

فینال این مسابقات ساعت ۸:۴۵ به وقت تهران برگزار می شود.

تیم اسکواش زنان ایران در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ برابر ژاپن، تیم قدرتمند میزبان، با نتیجه ۳ بر صفر شکست خورد.

فرشته اقتداری، نجمه بوشهری‌زاده و نرگس سلطانی با سرمربیگری الهام رمضانی در این دیدار مقابل حریفان قدرتمند ژاپنی به میدان رفتند و با وجود شکست، عملکرد قابل قبولی برابر نمایندگان رده‌بالای اسکواش آسیا داشتند.

تیم ایران در ادامه رقابت‌های مرحله گروهی، امروز ساعت ۱۵:۳۰ به وقت محلی به مصاف چین می‌رود.

بازی‌های آسیایی ناگویا| آغاز رقابت کاروان ایران در روز نهم

 

روز دوم رقابت‌های کوراش بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا از صبح امروز (دوشنبه) در مجموعه ورزشی هنرهای رزمی آیچی آغاز شد و رضا و رامیناحمدزاده، دو نماینده ایران در رقابت‌های وزن ۸۱- کیلوگرم، به مصاف حریفان خود رفتند.

در رقابت‌های وزن ۸۱- کیلوگرم که با حضور ۱۲ ورزشکار برگزار می‌شود، رامین احمدزاده در دور نخست به مصاف راتانان کائونساتان از تایلند رفت و با نتیجه ۱۰ بر صفر (هلال – ضربه فنی) به برتری رسید.

رامین احمدزاده در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف احمد چار‌یف از ترکمنستان رفت و با برتری ۱۰ بر صفر (هلال – ضربه فنی)، ضمن صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد.

رضا احمدزاده، دیگر نماینده کشورمان در این وزن، پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف کن اویوشی از ژاپن رفت و با نتیجه ۱۰ بر صفر (هلال – ضربه فنی) مغلوب حریف خود شد تا از دور رقابت‌ها کنار برود و فرصت رویارویی با برادرش در مرحله نیمه‌نهایی را از دست بدهد.

پیش از این، رامین احمدزاده با کسب دو پیروزی با ضربه فنی مقابل راتانان کائونساتان از تایلند و احمد چاریف از ترکمنستان به مرحله نیمه‌نهایی صعود و مدال برنز خود را قطعی کرده بود. رامین احمدزاده در مرحله نیمه‌نهایی از ساعاتی دیگر به مصاف اویوشی از ژاپن خواهد رفت.

سیدمناف هاشمی، معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان، با حضور در مجموعه ورزشی هنرهای رزمی آیچی، در کنار داریوش خسرویار، رئیس انجمن کوراش، به تماشای عملکرد نمایندگان کشورمان پرداخت.

در ادامه رقابت های تیراندازی با کمان در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی، میلاد رشیدی در مرحله یک‌شانزدهم نهایی بخش کامپوند انفرادی به مصاف کمانداری از بنگلادش رفت و با قبول شکست ۱۴۶ بر ۱۴۵ از ادامه حضور در بازی‌ها باز ماند.

فرهنگ خداپرست در مرحله یک‌شانزدهم نهایی بخش کامپوند انفرادی با کمانداری از قزاقستان رقابت کرد و پس از تساوی ۱۴۶-۱۴۶ مقابل این حریف، در تیر طلایی مغلوب شد و از صعود به مرحله بعدی باز ماند.

تا پایان روز هشتم بازی‌های آسیایی ناگویا کاروان ورزشی ایران در مجموع ۲۹ مدال کسب کرده است.

بازی‌های آسیایی ناگویا به طور رسمی از ۲۸ شهریور افتتاح شد و ۱۲ مهر به پایان می‌رسد.

کاروان ایران با ۳۰۵ ورزشکار در ۳۸ رشته ورزشی شرکت کرده است و تا پایان روز هشتم موفق به کسب ۷ طلا، ۱۴ نقره و ۸ برنز و در مجموع ۲۹ مدال شده است.

اسامی مدال آوران ایران تا پایان روز هشتم به شرح زیر است: 

مدال طلا:

محمود نعمتی (کاراته)

مرتضی نعمتی (کاراته)

حسن پاجانی و ابوالفضل آقایی‌نسب (تیم ورزش‌های الکترونیک) 

فاطمه مجلل (روئینگ)

کیمیا زارعی و زینب نوروزی (تیم ۲ نفره روئینگ)

سهیل موسوی (ووشو – ساندا)

محمدرضا طیبی (پرتاب وزنه دوومیدانی)

مدال نقره: 

تیم کاتای کاراته زنان ایران

فاطمه سعیدآبادی (کاراته)

علی‌اصغر آسیابری (کاراته)

کیمیا زارعی و زینب نوروزی ( تیم ۲ نفره روئینگ)

تیم ملی ۴ نفره روئینگ

شجاع پناهی (ووشو – ساندا)

عرفان محرمی (ووشو – ساندا)

سوگند سینکایی (ووشو – ساندا)

امیرحسین محمودپور (روئینگ)

آرمان خدایی (ژیمناستیک)

مهدی الفتی (ژیمناستیک)

زهرا زارعی (دوومیدانی)

تیم ملی کبدی زنان 

تیم ملی کبدی مردان 

مدال برنز:

تیم ملی بسکتبال مردان

علی پاکدامن (شمشیربازی سابر)

فاطمه مجلل (روئینگ) 

صادق صمیمی ( پرتاب دیسک دوومیدانی)

بسکتبال ۳ نفره مردان 

علی آقامیرزایی و پیمان قویدل (قایقرانی کایاک ۲ نفره)

هانیه رستمیان و وحید گلخندان (تیم میکس تیراندازی)

ریحانه کریمی (وزنه‌برداری)

برنامه ورزشکاران ایران در روز نهم بازی‌های آسیایی ناگویا به شرح زیر است: 

تیروکمان

فرهنگ خداپرست – دیلموخامت موسا از قزاقستان در مرحله حذفی یک شانزدهم نهایی کامپوند انفرادی مردان، ساعت ۲:۴۵

میلاد رشیدی – احمد رقیب از بنگلادش در مرحله حذفی یک شانزدهم نهایی کامپوند انفرادی مردان، ساعت ۲:۴۵

گیسا بایبوردی – بونا اکتر از بنگلادش در مرحله حذفی یک شانزدهم نهایی کامپوند انفرادی زنان، ساعت ۷:۴۵ 

بیتا عاشق‌زاده در مرحله حذفی یک شانزدهم نهایی کامپوند انفرادی زنان، ساعت ۷:۴۵ 

تیراندازی

هانیه رستمیان، سامیه یاسی و زینب طوماری در دور مقدماتی و فینال تپانچه ۲۵ متر انفرادی زنان (سرعت)، ساعت ۴:۱۰ 

محمد بیرانوند و مرضیه پرورش‌نیا، در دور مقدماتی تراپ انفرادی مردان و زنان، ساعت ۴:۳۰

اسکواش

تیم زنان ایران – تیم ژاپن و چین در دور گروهی، ساعت ۴:۳۰

کوراش 

رامین احمدزاده – راتانان کائونساتان از تایلند در یک هشتم نهایی وزن منهای ۸۱ کیلوگرم، ساعت ۴:۳۰

رضا احمدزاده در یک چهارم نهایی وزن منهای ۸۱ کیلوگرم، ساعت ۶:۱۰

پدل

 تیم صبا نجفی و ندا محمدتقی‌پور – تیم امارات در دور اول دو نفره زنان، شروع از ساعت ۵:۳۰

شیرجه 

سام واژیر و سید محمد مقدسی در فینال شیرجه از تخته فنری یک متری مردان، ساعت ۷:۳۰

بوکس 

پارمیدا خوش‌خبر – لو دیم کوین از ویتنام در یک هشتم نهایی وزن ۷۵ کیلوگرم زنان، ساعت ۷:۴۵

تنیس روی میز

نوشاد عالمیان – وانگ چوچین از چین در نیمه‌نهایی انفرادی، ساعت ۸

وزنه‌برداری 

میرمصطفی جوادی در فینال دسته ۸۵ کیلوگرم مردان، ساعت ۸

علی عالی‌پور در فینال دسته ۹۵ کیلوگرم مردان، ساعت ۱۱:۳۰

واترپلو

تیم مردان – تیم کره‌جنوبی در دور گروهی ساعت ۸:۴۵

والیبال 

تیم مردان – تیم تایلند در دور گروهی، ساعت ۱۰:۳۰

تنیس

ماندگار فرزامی- چین‌تایپه ساعت ۴:۳۰

علی یزدانی – چین ساعت ۴:۳۰

مشکات‌الزهرا صفی – چین ۵:۰۰

ماندگار فرزامی، علی یزدانی- چین‌تایپه ۷:۰۰ 

دوومیدانی مختلط 

حسن تفتیان، بنیامین یوسفی، زهرا زارعی و ریحانه مبینی ساعت ۱۳:۰۰

بادبانی 

شهاب خاتم ساعت ۵:۳۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *