بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رتبه‌های ۱۵ و ۴۰ برای تیم‌های شطرنج ایران در المپیاد جهانی

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | ۳:۵۹

جایگاه تیم‌های شطرنج مردان و بانوان ایران در المپیاد جهانی مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، چهل و ششمین دوره المپیاد جهانی شطرنج به میزبانی شهر سمرقند، یکشنبه شب با معرفی تیم‌های برتر خاتمه یافت.

در دور یازدهم و پایانی این المپیاد، تیم مردان ایران مقابل لهستان به تساوی ۲ بر ۲ رسید و تیم بانوان نیز مقابل جمهوری آذربایجان ۳ بر یک شکست خورد.

در پایان این المپیاد، تیم شطرنج مردان ایران با ۶ برد، ۳ تساوی و ۲ شکست و ۱۵ امتیاز در رتبه پانزدهم ایستاد؛ رتبه‌ای که بهترین عملکرد این تیم در ادوار این رویداد محسوب می‌شود. تیم بانوان نیز با ۶ برد، یک تساوی و ۴ شکست در رده چهلم قرار گرفت.

محمدامین طباطبایی، بردیا دانشور، مهدی غلامی، رضا مهدوی و آرش داغلی، اعضای تیم شطرنج مردان بودند. همچنین مبینا علی‌نسب، ملیکا محمدی، میترا اصغرزاده و پروا بهزاد نظیف اعضای تیم بانوان را تشکیل می‌دادند.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *