طرفداری | شاگردان سهراب بختیاری زاده در راستای برنامه آمادهسازی خود در فیفادی فردا راهی هتل المپیک تهران خواهند شد تا اردویی داخلی را برگزار کند.
استقلال اینروزها بهشدت درگیر مسجل کردن قهرمانی لیگ برتر است. تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال اعلام کرده بهزودی جام قهرمانی فصل گذشته به این تیم اعطا خواهد شد. در چنین شرایطی اما تدارکات تیم برای فصل جاری با قدرت ادامه دارد.
به نقل از فارس، امیرمحمد رزاقی نیا، سعید سحرخیزان و اسماعیل قلیزاده سه بازیکن ملیپوش استقلال که تیم امید را در بازیهای آسیایی ناگویا همراهی کردند، بعد از پایان چند روز استراحت خود در این اردو به جمع استقلالیها بازمیگردند.
همچنین عارف آقاسی، سامان فلاح و صالح حردانی سه ملیپوش استقلال بعد از بازی با روسیه، چهارشنبه به ایران برمیگردند اما با مجوز کادرفنی استقلال چند روزی را به استراحت خواهند پرداخت.به این ترتیب احتمالا از روزهای ابتدایی هفته آینده ۳ ملیپوش استقلال هم به تمرینات آبیها اضافه خواهند شد تا ترکیب نفرات اصلی تیم تکمیل شود و سهراب بختیاری زاده به شکل جدیتری برنامههای تاکتیکی خود را برای دیدار مقابل تراکتور دنبال کند.



تمجید ویژه پیشکسوت استقلال از سهراب بختیاری زاده سوژه شد + جزئیات
شروع اردوی آمادهسازی آبیپوشان در هتل المپیک
درخواست مهم پیشکسوت استقلال از مدیران تیم درباره یاسر آسانی
استارت دوباره استقلال برای آغاز لیگ برتر + جزئیات
سنگ تمام ویژه پیشکسوت استقلال برای سرمربی آبی ها
حمایت ویژه حسن روشن از سرمربی استقلال سوژه شد









