نجمه خدمتی از صعود به فینال تفنگ سه وضعیت باز ماند
منبع : خبرگزاری دانشجو
در پایان دور مقدماتی رقابتهای تفنگ سه وضعیت، نجمه خدمتی در رده دهم ایستاد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه رقابت های تیراندازی در بیستمین دوره بازیهای آسیایی آیچی- ناگویا ۲۰۲۶، نمایندگان کشورمان در تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت بانوان در خط آتش ایستادند.
در پایان دور مقدماتی نجمه خدمتی با ثبت امتیاز ۵۸۷ و تنها با x کمتر نسبت به دو حریف خود از مالزی و قزاقستان در رده دهم ایستاد و از صعود به فینال باز ماند. با توجه به حضور سه تیرانداز چین در جمع ۸ نفر برتر و حذف یک چینی، تیرانداز نهم راهی فینال شد.
شرمینه چهل امیرانی، دیگر نماینده کشورمان در این بخش با ۵۸۳ امتیاز در جایگاه هجدهم ایستاد و فاطمه امینی با ۵۳۹ امتیاز سی و یکم شد.
همچنین تیم ایران با ۱۷۴۹ امتیاز پس از تیمهای چین، هند، قزاقستان و ژاپن در رده پنجم قرار گرفت. هدایت تیم تفنگ کشورمان را محمد زایر رضایی به عنوان سرمربی و امیر حسین گلپسند به عنوان مربی بر عهده دارد.


واکنش سرمربی تیم امید به حذف ایران از بازیهای آسیایی
پیوستن هفت بازیکن تیم امید به اردوی تیم ملی بزرگسالان
تأکید مربی تیم ملی بر حساسیت دیدار مقابل کره شمالی









