بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلیل تعویض شدن رونالدو از زبان ژسوس

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۷

سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال توضیحاتی درباره دلیل تعویض کردن رونالدوی ۴۱ ساله در بازی با ولز ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ژرژ ژسوس که در اولین تجربه مربیگری‌اش به عنوان سرمربی تیم ملی فوئبال پرتغال، تیم تحت‌هدایتش شب گذشته (پنجشنبه) در لیگ ملت‌های اروپا موفق شد به لطف گل دقیقه ۲۲ ژوائو فلیکس با نتیجه یک بر صفر میهمانش یعنی ولز را از پیش‌رو بردارد، پس از این دیدار درباره دلیل تعویض کریستیانو رونالدو در دقیقه ۶۶ بازی، گفت: ۲۵ دقیقه به پایان بازی مانده بود و من به فکر آوردن بازیکنی سریع به خط اول دفاعی‌مان بودم (اشاره به دفاع از خط حمله)، کسی که سرعت کافی برای اعمال فشار بر دو مدافع میانی حریف را داشته باشد. کریستیانو دیگر توان انجام این کار را نداشت و می‌دانستم که در فاز تهاجمی هم کارایی چندانی نخواهد داشت.

سرمربی ۷۲ ساله تیم ملی پرتغال افزود: تصمیم گرفتم گونچالو راموس را به زمین بیاورم تا اطمینان حاصل کنم که خط اول دفاعی تیم می‌تواند مدافعان حریف را تحت‌فشار قرار دهد و مانع از بازیسازی راحت ولز شود. گونچالو در این زمینه عملکرد خوبی داشت، اما در ادامه توپ کمتری به او ‌رسید چرا که ژوائو فلیکس که رابط اصلی با مهاجم است، در بازی کردن در نزدیکی او و رساندن توپ به وی دچار مشکل شده بود. برونو فرناندس هم کمی خسته شده بود، به همین دلیل او را در دقیقه ۸۷ از زمین بیرون کشیدم.

پرتغال در ادامه بازی‌های ملی پیش‌رو و در لیگ ملت‌های اروپا، به ترتیب به مصاف تیم‌های نروژ (۵ مهر – خارج از خانه)، دانمارک (۹ مهر – خارج از خانه) و نروژ (۱۲ مهر – خانگی) خواهد رفت.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *