بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حادثه عجیب برای ستاره سابق لیگ برتر در تایلند

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۶

آندروس تاونزند، وینگر سابق تیم ملی انگلیس، در جریان یک حادثه غیرمنتظره در تایلند با غلتک زمین برخورد کرد اما بدون آسیب جدی از این اتفاق جان سالم به در برد.

به گزارش ایلنا، آندروس تاونزند که در سال ۲۰۲۵ به تیم کانچانابوری پاور در لیگ تایلند پیوسته بود، این‌بار در جریان گرم‌کردن پیش از مسابقه تیمش مقابل پاتانی دچار حادثه‌ای عجیب شد. در حالی که او در حال آماده‌سازی برای مسابقه روز شنبه بود، یکی از اعضای کادر زمین کنترل یک غلتک سنگین را از دست داد و این وسیله به سمت او حرکت کرد.

در این حادثه، پای چپ تاونزند برای لحظاتی زیر دستگاه گیر کرد، اما آسیب جدی ندید و توانست به بازی ادامه دهد. او در ادامه مسابقه نیز به‌عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و در پیروزی ۳–۰ تیمش نقش داشت.

این بازیکن ۳۵ ساله و سابق تیم‌های تاتنهام، کریستال پالاس و لوتون که ۱۳ بازی ملی برای انگلیس انجام داده است، پس از این اتفاق در شبکه‌های اجتماعی به شوخی واکنش نشان داد و آن را با تجربه سفرهای سخت قبلی خود از جمله بازی در ورزشگاه استوک سیتی مقایسه کرد.

تاونزند در یک استوری اینستاگرامی با لحنی طنز به این حادثه اشاره کرد و آن را چندان جدی نگرفت؛ موضوعی که باعث شد این اتفاق عجیب در فوتبال تایلند بازتاب بیشتری پیدا کند.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *