بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازی در اصفهان به سود استقلال است؛ خوشحالم که بازی با حضور تماشاگر برگزار می‌شود

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۱

هافبک اسبق استقلال گفت: شرایط هر ۲ برای دربی تیم خوب است و در آمادگی کامل پا به این دیدار می گذارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سعید مراغه‌چیان هافبک اسبق استقلال در مورد تساوی استقلال برابر فولاد در هفته چهارم اظهار داشت: در این مسابقه و در هر ۲ نیمه، برتری خوبی نسبت به حریف داشتیم و نمایش زیبایی از خود به جای گذاشتیم. شاید اگر بازیکنان در زدن ضربات نهایی دقت می‌کردند، می‌توانستیم برنده این بازی باشیم. در مجموع از عملکرد تیم رضایت کامل را دارم.

وی در مورد دیدار دربی پایتخت که قرار است چهارشنبه در اصفهان برگزار شود، افزود: بازی در این ورزشگاه بنظرم، اتفاق خوبی بود، چون ما در اصفهان استقلالی‌های زیادی داریم. خود ورزشگاه نقش جهان هم از امکانات خوبی برخورد دار است و ورزشگاه مدرنی است. در سال‌های گذشته یکی از عدم جذابت‌های بازی دربی، وجود کم طرفداران بود که حالا با رفع این موضوع، این دیدار می‌تواند جذاب باشد.

مراغه‌چیان ادامه داد: در خصوص بازی باید بگویم که دربی همیشه مسابقه سختی بوده و نمی‌شود آن را پیش بینی کرد. شرایط هر ۲ تیم خوب است و در آمادگی کامل پا به این دیدار گذاشتند. استقلال بهترین خط دفاع و بهترین خط حمله است و در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. در سوی مقابل پرسپولیس با سرمربی جدید خود یعنی مهدی تارتار، برای دربی آماده می‌شود. فکرمی‌کنم دیدار خوبی از آب در بیاید و امیدوارم تماشاگران از آن لذت ببرند.

وی در پایان گفت: با توجه به شرایطی که استقلال دارد، معتقدم می‌تواند برنده این مسابقه حساس باشد. امیدوارم بتوانیم بازی خوبی از خود به نمایش بگذاریم و در نهایت ۳ امتیاز را کسب کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *