طرفداری | میکل آرتتا باور دارد که ترکیب فعلی آرسنال بسیار خوب است. 

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، پس از شروع قدرتمند مدافع عنوان قهرمانی در فصل جدید لیگ برتر، تأکید کرد که هنوز ظرفیت بیشتری برای درخشش ستاره‌های اصلی تیمش وجود دارد. توپچی‌ها در نخستین بازی فصل با نتیجه ۳-۰ از سد کاونتری گذشتند تا پس از پیروزی مشابه برابر منچسترسیتی در سوپرکاپ انگلیس، شروعی امیدوارکننده در فصل ۲۷-۲۰۲۶ داشته باشند.

کای هاورتس، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد گل‌های آرسنال را در این مسابقه به ثمر رساندند. آرسنال همچنین پیش از آغاز مسابقه از خرید جدید ۵۵ میلیون پوندی خود، ازری کونسا، رونمایی کرد. این تیم اکنون در ۱۹ بازی اخیر خود مقابل تیم‌های تازه صعودکرده به لیگ برتر، ۱۸ پیروزی کسب کرده است.

آرتتا پس از مسابقه با اشاره ویژه به عملکرد ساکا و اودگارد، معتقد است این دو بازیکن پس از دو فصل تحت تأثیر مصدومیت‌ها، می‌توانند در فصل جاری نقش پررنگ‌تری در موفقیت آرسنال داشته باشند.

او گفت:

تمرکز اصلی ما باید روی پیشرفت بازیکنانمان و بهبود ارتباط و هماهنگی بین آنها باشد، چون آنها همین حالا هم بازیکنان بسیار خوبی در تیم داریم. وقتی درباره تأثیرگذاری هجومی صحبت می‌کنیم، فصل گذشته بعضی از این بازیکنان را برای ماه‌های زیادی در اختیار نداشتیم. با این حال، تیم همچنان توانایی داشت که عملکرد خوبی ارائه کند و مسابقات زیادی را ببرد. وقتی آنها را در اختیار داشته باشیم، حضورشان برای ما یک امتیاز مثبت خواهد بود.

در سوی دیگر، آرتتا درباره وضعیت برونو گیمارش نیز خبر امیدوارکننده‌ای ارائه کرد. هافبک ۷۵ میلیون پوندی آرسنال به دلیل مصدومیت کشاله ران، دیدار برابر کاونتری را از دست داد، اما سرمربی توپچی‌ها انتظار ندارد این مصدومیت او را برای مدت طولانی از میادین دور کند.

آرتتا درباره وضعیت گیمارش گفت:

انتظار نداریم این مصدومیت چند هفته طول بکشد. باید ببینیم در طول این هفته شرایط او چگونه پیش می‌رود. حتی خودش هم نمی‌خواست استراحت کند. حالا داریم بیشتر با شخصیت این بازیکن آشنا می‌شویم، اما انتظار ندارم این موضوع مشکل بزرگی باشد.