بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

از میناب تا لندن| فریاد مظلومیت یک کودک عاشق فوتبال در جام جهانی

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 خرداد 1405 | 13:52


همزمان با برگزاری رقابت‌های جام جهانی فوتبال، سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس با انتشار ویدئویی تأثیرگذار، یاد و خاطره «ماکان نصیری»، نوجوان مینابی و عاشق فوتبال که در جریان بمباران توسط آمریکا جان خود را از دست داد، را پیش از دیدار تیم ملی ایران مقابل نیوزلند گرامی داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این سفارتخانه در روایت این اقدام نمادین و احساسی، ضمن پیوند زدن یاد این قربانی کودک با رویداد بزرگ جام جهانی، نوشت: «به یاد ماکان نصیری، پسربچه عاشق فوتبال اهل میناب که تنها ردپای باقی‌مانده از او پس از بمباران توسط آمریکا، یک لنگه کفش بود.»

 انتشار این ویدئو در آستانه مسابقه تیم ملی ایران، بازتاب گسترده‌ای داشت و در عین نمایش عشق بی‌پایان این نوجوان به فوتبال، مظلومیت او را بار دیگر در کانون توجهات افکار عمومی قرار داد.

این حرکت دیپلماتیک-فرهنگی که با هدف زنده نگه داشتن نام قربانیان در جریان رویدادهای ورزشی صورت گرفت، تلاشی برای روایت بخشی از واقعیت‌های تلخ تاریخ کشور در فضای بین‌المللیِ جام جهانی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *