آرزوی بزرگ بازیکن دو رگه تیمملی
منبع : خبرانلاین
بازیکن جدید تیم ملی فوتبال ایران گفت:هنوز حضورم در لیست نهایی جام جهانی قطعی نیست و همه چیز به عملکردم در بازیهای باقیمانده استاندارد بستگی دارد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دنیس اکرت آینسا مهاجم استاندارد لیژ که به تازگی توسط امیر قلعهنویی به اردوی تیم ملی فوتبال ایران شده است امروز (دوشنبه) در مصاحبه با سایت بلژیکی hbvl.be اظهار کرد: دعونت به تیم ملی فوتبال ایران تجربه تجربه لذتبخشی بود و روزهای فوقالعادهای را سپری کردم.
به نقل از ایرنا، وی افزود: در تمام مدتی که در اردوی تیم ملی فوتبال ایران حضور داشتم بازیکنان برخورد خوب و صمیمانهای با من داشتند و کیفیت امکانات هم در سطح بالایی قرار داشت.
بازیکن ایرانی استاندارد لیژ خاطرنشان کرد: هنوز حضورم در لیست نهایی جام جهانی قطعی نیست و همه چیز به عملکردم در بازیهای باقیمانده استاندارد بستگی دارد.
آینسا ادامه داد: بازی مقابل بلژیک برای اهمیت بسیار زیادی دارد، این کشور چیزهای زیادی به من داده و رویارویی با بازیکنانی مثل چارلز ونهوته یا ناتان نگوی در لباس تیم ملی ایران، اتفاقی است که برایم واقعا رویایی است.
وی گفت: فدراسیون ایران تمام تلاشش را میکند تا من به موقع واجد شرایط بازی شوم و حالا نوبت من است که با درخشش در پلیآف لیگ بلژیک، بلیت حضور در جام جهانی را به دست بیاورم.


دلیل غیبت ستاره آلبانیایی در تمرینات استقلال
لژیونر فوتبال ایران در راه لیگ لهستان
عدم نتیجه مثبت در مذاکرات استقلال با ستاره جوان روبینکازان
شرط باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد با اوسمار ویرا
توافق رئال مادرید با ستاره گران قیمت چلسی
خبر مهم از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک + جزئیات









