بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ساپینتو: انتظارات بیشتر از استقلال؟ پرسپولیس و سپاهان در جام حذفی کجا هستند؟!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 دی 1404 | 22:50

سرمربی استقلال با بیان اینکه تیمش تمرکز کامل را برابر فولاد هرمزگان نداشته، اعلام کرد که امروز از او فقط یک انتظار می‌رفته و آن هم کسب پیروزی بود که به آن رسید.

سرمربی استقلال با بیان اینکه تیمش تمرکز کامل را برابر فولاد هرمزگان نداشته، اعلام کرد که امروز از او فقط یک انتظار می‌رفته و آن هم کسب پیروزی بود که به آن رسید.

طرفداری | ریکاردو ساپینتو و تیمش مقابل دومین حریف دسته‌دومی‌شان در جام حذفی هم به پیروزی رسیدند تا به جمع ۸ تیم برتر جام راه یابند.

ریکاردو ساپینتو، امروز سرمربی استقلال در نشست خبری پس از دیدار با فولاد هرمزگان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی گفت:

درباره بازی باید بگویم امروز یک هدف داشتیم و فقط کسب پیروزی بود. نمی‌توانید تصور کنید که در دو روز اخیر چه اتفاقاتی را گذرانده‌ایم. واقعا مدیریت این اوضاع سخت بود. همانطور که خودتان می‌دانید، جو اطراف تیم چطور بود. خیلی از بازیکنان و حتی خود من نمی‌توانستیم با خانواده‌هایمان صحبت کنیم.

او ادامه داد:

حفظ تمرکز تیم و حتی بردن این بازی واقعاً سخت بود. با این حال خوشحالم، بازیکنان عالی بودند، در این شرایط سخت، تغییر برنامه‌ها، حفظ تمرکز بازیکنان، دو روز بیشتر در یزد ماندن، تمام اینها باعث شد کار سخت باشد و این پیروزی فقط برای بازیکنان است.

وی گفت:

تمام تیم عالی بودند، ایرانی‌ها، خارجی‌ها، همه با هم متحد بودند، بهترین عملکردشان را داشتند و تمرکز خود را حفظ کردند. می‌دانید که اینگونه مسابقات یک تله محسوب می‌شود، اگر تمرکز نداشته باشید، ممکن است مسابقه را ببازید. بازی امروز هم برای ما خطرناک بود، چون صد در صد تمرکزمان را نداشتیم. ولی برای تلاشی که بازیکنان انجام دادند، خوشحالم.

سرمربی استقلال درباره اینکه به نظر می‌رسید این استقلال همیشگی نبود و انتظارات از تیمش بیشتر بود، گفت:

حق دارید ولی خب از پرسپولیس، تراکتور و سپاهان بپرسید که آنها اکنون کجا هستند؟ ما به مرحله یک چهارم نهایی صعود کردیم. انتظارات از من، پیروزی در این مسابقه بود که این کار را انجام دادم. من در حرف‌هایم این موضوع را توضیح دادم. ما یک پیروزی شیرین و عالی داشتیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *