بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هزینه ۶ هزار پوندی راننده F1 برای یک تماس تلفنی!

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 دی 1404 | 14:24

راننده مکزیکی تیم کادیلاک از صورت‌حساب نجومی یک تماس تلفنی پرده برداشت که هزینه آن را مشاور ارشد ردبول داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سرجیو پرز، راننده باسابقه و مکزیکی دنیای فرمول یک که اخیراً پس از جدایی از تیم ردبول، برای فصل ۲۰۲۶ به تیم جدید «کادیلاک» پیوسته است، در مصاحبه‌ای جنجالی، خاطره‌ای عجیب از روزهای سخت ابتدایی حضورش در تیم ردبول را بازگو کرد.

پرز فاش کرد که در نخستین مسابقات فصل ۲۰۲۱، زمانی که نتایج، طبق انتظار پیش نمی‌رفت، فشار تیم بر او افزایش یافت. به گفته وی، مدیران ردبول به او پیشنهاد (یا دستور) دادند که برای مدیریت فشار روانی با یک روانشناس صحبت کند.

«چکو» پرز در این باره می‌گوید: با روی باز پذیرفتم. با یک روانشناس انگلیسی صحبت کردم و چون وقت نداشتم، قرار شد در حد یک ساعت با هم تلفنی حرف بزنیم. مدتی بعد که به کارخانه ردبول رفتم، فاکتوری ۶ هزار پوندی به دستم دادند!

او با خنده ادامه داد: وقتی مبلغ را دیدم، به آنها گفتم این فاکتور را برای هلموت مارکو (مشاور ارشد ردبول) بفرستید، خودش پرداخت می‌کند! 

جالب اینجاست که طبق گفته پرز، هلموت مارکو پس از پرداخت این هزینه سنگین از او درباره نتیجه جلسه پرسیده است. پرز در پاسخ به مارکو گفته بود: عالی بود، با همین یک جلسه مشکل من کاملاً حل شد!

پرز به شوخی می‌گوید که همان یک تماس تلفنی او را برای سه سال «درمان» کرد و نتایج درخشان او در ردبول بلافاصله پس از آن آغاز شد. او در نهایت با کسب ۵ پیروزی و نایب‌قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۳، دوران پرفراز و نشیبی را در این تیم سپری کرد.

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *