منصوریان: حتی با ۹ بازیکن هم فرصتهای واضح گل داشتیم
منبع : خبرگزاری ایلنا
علیرضا منصوریان، سرمربی ایرانی تیم الطلبه، پس از پیروزی مقابل القاسم در لیگ برتر عراق، با تمجید از عملکرد شاگردانش و اشاره به اشتباهات دو بازیکن تیم، گفت که اصلاح این خطاها در بازیهای آینده اولویت خواهد بود.
به گزارش ایلنا، سرمربی الطلبه درباره بازی گفت: «این مسابقه دشوار بود و دو بازیکن ما مرتکب اشتباهاتی شدند که حتی با وجود سیستم VAR غیرقابل قبول است و نباید تکرار شود.»
منصوریان افزود: «پس از دو اخراج، شرایط برای ما سختتر شد، اما بازیکنان با شجاعت بازی کردند و حتی با ۹ نفر در نیمه اول فرصتهای واضح گلزنی خلق کردند.»
او در ادامه به تمجید از حریف پرداخت و گفت: «تیم القاسم فوتبال واقعی و خوبی ارائه میدهد و اگر مشکلات فعلی را نداشت، در جایگاه بهتری قرار میگرفت.»
سرمربی ایرانی همچنین از حمایت هواداران تشکر کرد و اظهار داشت: «قدردان حضور آنها هستم که با وجود هوای سرد، تیم را تنها نگذاشتند و امیدوارم در بازیهای آینده هم با حضورشان انگیزه تیم را افزایش دهند.»


تأکید سرمربی ایرانی الطلبه بر عزم تیمش برای کسب سه امتیاز
سنگ تمام ویژه علیرضا منصوریان برای ستاره های استقلال + جزئیات
تأکید علیرضا منصوریان بر آمادگی الطلبه برای شکست زاخو در لیگ ستارگان عراق
منصوریان به دنبال جذب ستاره محبوب هواداران استقلال
واکنش منصوریان به بازی نیمهکاره دهوک با الطلبه
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس شاگرد سرمربی استقلالی شد + جزئیات









