جزئیات شکایت استقلال و تراکتور از بازیکن ملوان
منبع : خبرگزاری تابناک
دو باشگاه استقلال و تراکتور از بازیکن سرباز ملوان شکایت کردهاند.

این در حالی است که استقلال نیز پس از تساوی یک – یک مقابل شاگردان مازیار زارع در تهران با همین ادعا درباره بازیکن اسبق خود اقدام به ثبت شکایت از ملوان و خادمپور کرده است.
در شرایطی که حدود ۲۰ روز از ارسال این شکایت آبیپوشان پایتخت گذشته، هیچ ممانعتی از حضور خادمپور در بازیهای ملوان مقابل آلومینیوم اراک و تراکتور به عمل نیامده است.
از طرفی طبق پیگیریها خادمپور از اول مهر ۱۴۰۴ بهعنوان بازیکن سرباز و با مجوز ستاد کل نیروهای مسلح به عضویت ملوان درآمده و این مجوز ۱۸ماهه تا فروردین سال ۱۴۰۶ اعتبار دارد. حال باید دید کمیته انضباطی چه تصمیمی در خصوص شکایت استقلال و تراکتور خواهد گرفت اما به نظر میرسد باتوجهبه این مجوز، مشکل خاصی برای ملوان و خادم پور پیش نیاید. آن هم در شرایطی که هافبک سرباز انزلیچیها تاکنون ۱۱ بازی برای این تیم انجام داده است.


تمایل نداشتن استقلال به تمدید قرارداد ستاره پرحاشیه
ماندگاری دو ستاره جوان در باشگاه استقلال
بازگشت روزبه چشمی به تمرینات گروهی؛ امید به بازی با مصر
امیدواری سرپرست استقلال به عملکرد ایران مقابل مصر
مهره کلیدی تیم فوتبال استقلال ماندنی شد
سفر قریبالوقوع آسانی به تهران؛ پیوستن به تمرینات استقلال









