صحبتهای دیوید بکام در مورد انتقالش به رئال مادرید/ من به بارسلونا فروخته شده بودم
منبع : خبرگزاری دانشجو
ستاره پیشین فوتبال انگلیس درباره رخدادهای پشت پرده انتقالش از منچستریونایتد به رئال مادرید صحبت کرد. او گفت پیش از پیوستنش به رئال مادرید از بارسلونا پیشنهاد داشت ولی آن را نپذیرفت و رد کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیوید بکام از جزئیات انتقالش به رئال مادرید پرده برداشت و تاکید کرد که این باشگاه مادریدی همیشه انتخاب نخست او در دوران حضورش در منچستریونایتد بوده است.
به نوشته روزنامه اسپورت، او درباره اینکه چرا رئال مادرید را انتخاب کرد، اینگونه گفت: تیم من در اسپانیا همیشه رئال مادرید بود. در واقع من به بارسلونا فروخته شده بودم. در تعطیلات بودم و منچستریونایتد به من اطلاع داد که پیشنهاد بارسلونا پذیرفته شده است.
بکام ادامه داد: به آنها گفتم اگر میخواهید من را بفروشید، تنها مقصد من رئال مادرید است. تنها یک روز و نیم بعد پیشنهاد رئال مادرید رسید.
این ستاره انگلیسی سال ۲۰۰۳ با قراردادی به ارزش ۳۶ میلیون یورو از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست و سال ۲۰۰۷ به صورت آزاد راهی لسآنجلس گلکسی شد.
او در مجموع ۱۵۹ بازی برای رئال مادرید در تمامی رقابتها انجام داد که در آنها ۲۰ گل به ثمر رساند و ۵۲ پاس گل داد.


رونمایی اتلتیکو از پیراهن جدید؛ غیبت خولین آلوارز در تبلیغات رسمی
ماجراجویی جدید برای روبرت لواندوفسکی در دنیای فوتبال + جزئیات
کایسدو، خرید جدید بارسلونا برای بارسا اتلتیک؛ توافق قرضی با باشگاه مبدأ
ستاره ۳۲ ساله بایرن مونیخ، هدف اصلی بارسلونا برای فصل تابستان
مقصد جدید روبرت لواندوفسکی مشخص شد
بارسلونا جانشین لواندوفسکی را پیدا کرد









