استوری توهینآمیز شجاع: من این لمپن را نمیشناسم/ بهترین صحبت را آقای زنوزی کرد
منبع : خبرورزشی
شجاع خلیلزاده، مدافع تراکتور با انتشار یک استوری به اظهارات رئیس هیات فوتبال یزد واکنش تندی نشان داد.
رئیس هیات فوتبال یزد در تماس تلفنی با شبهای فوتبالی، حرکت منشوری شجاع خلیلزاده در بازی با چادرملو را به خانواده مدافع تراکتور نسبت داد و شجاع با انتشار یک استوری بلافاصله واکنش نشان داد.
شجاع خلیلزاده با انتشار پیامی در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت:
من این آقا را نمیشناختم. البته میدانستم هیئت فوتبال یزد، رییس دارد اما فکر نمیکردم به این شهر چنین فرد بی ادب، لمپن و بیکلاسی تحمیل شده باشد که روی آنتن زنده به خانواده یک بازیکن تیم ملی فحاشی کند. جالب است که اول ایشان در حرفهایشان شعارها را به هواداران تیمهای دیگر نسبت میدهند اما واکنش به این شعارها را به سمت مردم شهرشان میبرند که دوباره علیه ما جو درست کنند.
به نظرم بهترین صحبت را آقای زنوزی کرد. صندلیها باید به آدمهای لایق برسد… و رییس فوتبال شهر بزرگی مثل یزد نباید آدمی با این تربیت و فرهنگ باشد.
بیشتر بخوانید: ویدیو| فحاشی به بازیکنان تراکتور در یزد کار پرسپولیس بود



تاریخ شروع دوباره تمرینات تراکتور مشخص شد
شوک به بیرانوند؛ گلر تیم ملی سرباز می شود
پیام معنادار خداداد عزیزی درباره پیوستنش به باشگاه پرسپولیس
ستاره محبوب هواداران الوحده در آستانه پیوستن به تراکتور
تراکتور آماده انفجار بمب نقل و انتقالات فوتبال ایران + جزئیات
پیام معنادار علیرضا بیرانوند پیش از دیدار ایران مقابل مصر









