بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان به ایستگاه پایانی نزدیک می‌شود

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 آذر 1404 | 11:52

در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از بیمارستان در حال ساخت در دشتستان قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان با ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی در صورت تخصیص اعتبار، دهه فجر سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در بازدید امروز خود از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ۱۷ شهریور برازجان، وضعیت اجرایی و روند پیشرفت ساخت بیمارستان را از نزدیک ارزیابی و بر تسریع در تکمیل پروژه تأکید کرد.

غلامرضا حاجیانی، قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حاشیه این بازدید گفت: پیشرفت ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان، تاکنون به ۵۸ درصد رسیده و در صورت تأمین به‌موقع منابع مالی، دهه فجر سال ۱۴۰۵ شاهد بهره‌برداری رسمی آن خواهیم بود.

وی با اشاره به سوابق این طرح افزود: ساختمان قدیمی بیمارستان ۱۷ شهریور بر اثر آتش‌سوزی دچار خسارت شد و همین امر، آغاز پروژه ساخت مرکز جدید را از سال ۱۳۹۳ رقم زد.

حاجیانی با تأکید بر نقش کلیدی این پروژه در ارتقای سطح خدمات درمانی استان گفت: بافت مدرن و برخورداری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی، دسترسی مردم به امکانات درمانی استاندارد را تا حد زیادی تسهیل و کیفیت خدمات بهداشتی را در منطقه دشتستان ارتقا خواهد داد.

به گفته قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی، با اتمام عملیات عمرانی این بیمارستان، هماهنگی‌های لازم برای جذب نیروی انسانی و پزشک متخصص، با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام خواهد گرفت.

مسئولان ارشد اجرایی و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ابراز امیدواری کردند با پیگیری جدی تخصیص اعتبارات، فاز بهره‌برداری بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان طبق برنامه محقق شود تا نقطه عطفی در خدمات درمانی و رضایتمندی شهروندان منطقه رقم بخورد.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *