بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اخبار مهم آذربایجان‌ شرقی در ۵ آذر

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 آذر 1404 | 9:46

اخبار مهم آذربایجان‌ شرقی در ۴ آذرماه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، اخبار مهم آذربایجان‌ شرقی در تاریخ چهارشنبه، ۵ آذر۱۴۰۴ به شرح زیر است:

در تسنیم:

هزینه‌کرد ۲۰۰ میلیارد تومانی از محل مولدسازی برای بیمارستان مرند و ۱۵۰۰ تخت‌خوابی تبریز

پیشرفت ۷۵ درصدی آزادراه تبریز – بازرگان

ضرورت شفاف‌سازی مازوت‌سوزی تبریز و بناب

 

در سایر رسانه‌ها:

معاون وزیر: ایران رتبه چهارم آثار ناملموس جهان را دارد

قائم مقام و معاون میراث فرهنگی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ایران با داشتن تعداد ۲۸ اثر ناملموس در فهرست جهانی یونسکو، رتبه چهارم این رده بندی جهانی را به خود اختصاص داده است.

علی دارابی روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از مجموعه اوحدیه مراغه، با اشاره به اینکه سراسر ایران به لحاظ برخورداری از آثار تمدنی و فرهنگی مملو است، افزود: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تلاش می کند تا تعداد آثار ملموس و غیرملموس خود در فهرست های جهانی را افزایش دهد و در این راستا برنامه های مختلف و متنوع در دست تهیه و اجراست.

 

تبدیل معبد مهر مراغه به سایت موزه/ مجوز کاوش صادر می‌شود

قائم مقام و معاون میراث فرهنگی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اهمیت تاریخی و تمدنی معبد مهر مراغه، گفت: این اثر بسیار مهم تمدنی ایران زمین به سایت موزه تبدیل می‌شود تا هر آنچه از کاوش‌های باستان شناسی به دست می آید، در همین محل نگهداری شود.

علی دارابی روز چهارشنبه در بازدید از مجموعه باستانی معبد مهر مراغه، اظهار کرد: هر آنچه در توان وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است برای ساماندهی، بهسازی و مرمت و احیای این اثر بسیار فاخر انجام می دهد و معاونت میراث فرهنگی نیز برای انجام کاووش های باستان شناسی همکاری های لازم و کافی را با اداره کل استان و مدیریت شهرستان خواهد داشت.

 

هدف گذاری هلال احمر برای جمعیت ۲۰ میلیونی

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال‌ احمر تعداد اعضای داوطلب این جمعیت را ۳.۵ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: افزایش اعضای جمعیت به ۲۰ میلیون نفر هدف گذاری شده است.

علی درویش‌پور در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین شبکه توانبخشی کشور با ۲۰۴ مرکز در اختیار جمعیت هلال‌احمر قرار دارد، گفت: جمعیت هلال‌احمر ایران در زمره جمعیت‌ های برتر دنیا قرار دارد و یکی از پنج جمعیت توانمند جهان در حوزه پاسخ‌گویی به مخاطرات است.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *