بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ریکاردو ساپینتو برای وریا غفوری تولد گرفت / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 آبان 1404 | 18:50

تمرین استقلال در شرایطی برگزار شد که پیش از شروع، سرمربی آبی‌ها برای دستیارش جشن تولد گرفت.

تمرین استقلال در شرایطی برگزار شد که پیش از شروع، سرمربی آبی‌ها برای دستیارش جشن تولد گرفت.

طرفداری | تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در کمپ زنده‌یاد ناصر حجازی برگزار شد و آبی‌ها زیر نظر ریکاردو ساپینتو برنامه‌های تاکتیکی خود را پیگیری کردند.

در شروع جلسه تمرینی امروز استقلال، ریکاردو ساپینتو دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و نکات فنی مدنظرش را به آن‌ها منتقل کرد. سپس اعضای کادر فنی با حضور در بخش‌های مختلف، بازیکنان را در تمرینات بدنی، تاکتیکی و مرور برنامه‌های تیمی زیر نظر گرفتند. این جلسه تمرینی با غیبت چند بازیکن همراه بود؛ از جمله صالح حردانی، علیرضا کوشکی، سعید سحرخیزان، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، داکنز نازون، یاسر آسانی، دیدیه اندونگ و رستم آشورماتوف. دروازه‌بان‌های استقلال نیز طبق برنامه زیر نظر مربیان گلرها تمرینات اختصاصی را انجام دادند.

همچنین پیش از آغاز تمرین و به مناسبت تولد وریا غفوری، مربی آبی‌ها، جشن کوچکی برگزار شد تا بازیکنان و کادر فنی این مناسبت را گرامی بدارند.

عکس از تولد وریا غفوری در تمرین استقلال

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *