کسب دومین مدال برنز تکواندو توسط محمدی
منبع : خبرگزاری تابناک
هستی محمدی نماینده تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان موفق شد دومین مدال تکواندو در ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی را دریافت کند.

در ادامه این مسابقات، محمدی در دیدار یک چهارم نهایی برابر «کبری ایلگون» قهرمان المپیک و جهان از ترکیه به میدان رفت و با وجود ارائه نمایشی قابل قبول اما برابر قهرمان جهان باخت و به جدول شانس مجدد رفت.
محمدی در جدول شانس مجدد به مصاف «مدینه میرزابالووا» از بازیکنان با سابقه تیم ملی ازبکستان رفت، این تکواندو کار عنوان نایب قهرمانی ارتش های جهان و مدال برنز پرزیدنت کاپ چین را در کارنامه دارد.
این دیدار در راند نخست با نتیجه ۹ بر یک به سود ازبکستان تمام شد اما در راند دوممحمدی نتیجه بازی را تغییر داد و موفق شد با نتیجه ۱۰ بر ۵ حریف خود را شکست دهد.
راند سوم این دیدار که از حساسیت بالایی برخوردار بود، یک دیدار فوق العاده تکنیکی برگزار شد و در نهایت هستی محمدی نماینده تیم ملی کشورمان موفق به شکست حرسف خود شد و دومین مدال برنز تکواندو در ریاض را از آن خود کرد.
راند سوم این دیدار با نتیجه ۱۷ بر یک به سود محمدی تمام شد.


تاکتیک ویژه عربستان برای مقابله با اسپانیا
والورده دلیل تساوی اروگوئه برابر عربستان را فاش کرد
ستاره عربستان راضی از تساوی برابر اروگوئه
ستاره تکواندوی ایران زیر تیغ جراحی رفت + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره تکواندوی ایران کام هواداران را تلخ کرد + جزئیات
اقدام تحسین برانگیز دختر طلایی تکواندوی ایران + جزئیات









