ساعی: هدف ما در ریاض کسب تجربه است/ رقبای ما با مدالآوران جهانی و المپیک آمدند
منبع : خبرگزاری تسنیم
رئیس فدراسیون تکواندو تاکید کرد که تیم اعزامی کشورمان به بازیهای کشورهای اسلامی با هدف کسب تجربه در مسابقات شرکت کردند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از ریاض، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو درباره حضور تیمهای ملی تکواندوی کشورمان در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی اظهار داشت: تیم جوانی را هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان به این رقابتها آوردیم. در بخش بانوان، دو بازیکن ۱۷ ساله و دو بازیکن ۱۹ ساله که تجربیات اول بین المللی خود را پشت سر میگذارند، در ترکیب تیم داریم و دو بازیکن ما نیز با تجربه هستند. در بخش آقایان هم تیم جوانی را راهی مسابقات کردیم.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم با مسابقاتی که اینجا پشت سر میگذاریم، آینده تکواندو کشورمان را بسازیم. قبل از مسابقات قهرمانی جهان تصمیم گرفتیم، تیم دوم خود را به این مسابقات اعزام کنیم. مسابقات جهانی رویداد بزرگی هست و در نهایت ۱۴۰ امتیاز دارد.
ساعی تاکید کرد: مسابقات ریاض هم رقابتهای سخت و دشواری است ، اما ۱۰ امتیاز در رنکینگ المپیک دارد. هرچند ما اینجا رقبای سختی مثل مصر، تونس، ترکیه، ازبکستان و قزاقستان داریم که با مدال آوران المپیک و جهانی خود آمدهاند، اما هدف ما کسب تجربه برای بازیکنان جوانمان است.
/


ستاره تکواندوی ایران زیر تیغ جراحی رفت + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره تکواندوی ایران کام هواداران را تلخ کرد + جزئیات
اقدام تحسین برانگیز دختر طلایی تکواندوی ایران + جزئیات
افتخار بزرگ برای ناهید کیانی ؛ دختر ایران روی بام آسیا ایستاد !! + جزئیات
یک چهره آشنا کاپیتان تیم ملی تکواندو شد + جزئیات
درخواست ویژه هادی ساعی از مدال آور جنجالی المپیک ۲۰۲۴ پاریس + جزئیات









