بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۱۳ پیرغلام و شاعر آیینی از خراسان شمالی به اجلاسیه مشهد اعزام شدند

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آبان 1404 | 17:17

بجنورد– معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: کاروانی متشکل از ۱۳ پیرغلام، ذاکر و شاعر آیینی از استان به اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی در مشهد اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ناصر هدایتی در آیین اعزام پیرغلامان حسینی که در امام‌زاده سیدعباس بن‌موسی بن جعفر (ع) بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳ پیرغلام، ذاکر و شاعر آیینی از استان به بیست‌ودومین اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی در مشهد مقدس اعزام شدند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی اظهار کرد: در این کاروان سه بانوی مداح و ذاکر حسینی و سه شاعر اهل‌سنت نیز حضور دارند که نماد وحدت و همدلی امت اسلامی‌اند.

وی افزود: انتخاب افراد اعزامی بر اساس سوابق فرهنگی و فعالیت در حوزه مدیحه‌سرایی و شعر آیینی انجام شده است.

هدایتی تصریح کرد: اجلاسیه پیرغلامان محفل هم‌افزایی فرهنگی و انتقال تجربه میان خادمان حسینی است و حضور نمایندگان خراسان شمالی، جلوه‌ای از اهتمام استان به پاسداشت شعائر حسینی محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *