بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت به استقلال؟ علی خطیر پاسخ داد: به تاجرنیا گفتم… +ویدیو

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آبان 1404 | 0:17

ویدیویی از علی خطیر در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که به پرسش یک هوادار درخصوص بازگشت به استقلال پاسخ می‌دهد.

در حالی که فرصت قانونی سرپرستی علی تاجرنیا در استقلال رو به اتمام است، از ۳ نام به عنوان گزینه‌های اصلی تصدی صندلی ریاست باشگاه آبی یاد می‌شود؛ اولی خود علی تاجرنیا، سرپرست فعلی و نماینده تام‌الاختیار هلدینگ در باشگاه استقلال است. دو نام دیگر، علی خطیر و حجت کریمی هستند که هر دو پیش‌تر مدیرعاملی باشگاه استقلال را عهده‌دار بوده و حالا مطرح‌شدن دوباره نام‌شان واکنش‌های متفاوتی در بین هواداران استقلال به همراه داشته است.

با رسیدن به شمارش معکوس انتخاب مدیرعامل جدید استقلال، دقایقی پیش ویدیوی هواداری استقلالی که در محوطه یک پارکینگ عمومی علی خطیر را مورد پرسش قرار می‌دهد در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشت.

این هوادار از علی خطیر می پرسد آیا قرار است به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شوی که خطیر پاسخ می‌دهد:

این حرف‌ها کدام است؟ این‌ها شوخی‌های فضای مجازی است! آقای تاجرنیا خودش خوب کار می‌کند، استقلال هم روی روال افتاده. انشاالله آقای تاجرنیا می‌ماند. به تاجرنیا هم گفتم در این زمان بهترین گزینه برای استقلال خود اوست.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *