بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای بزرگ ساشا تاوولیری: رئال مادرید‌ با این مبلغ، آماده فروش وینیسوس جونیور

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 آبان 1404 | 19:51

این احتمال وجود دارد که کهکشانی‌ها در تابستان ۲۰۲۶ یکی از مهم‌ترین بازیکنان خود را از دست بدهند.

این احتمال وجود دارد که کهکشانی‌ها در تابستان ۲۰۲۶ یکی از مهم‌ترین بازیکنان خود را از دست بدهند.

طرفداری |‌ پس از به‌مشکل‌خوردن وینیسیوس جونیور با ژابی آلونسو، بسیاری اعتقاد دارند که وینگر برزیلی دیگر تمایلی به ماندن در رئال مادرید ندارد و ممکن است در تابستان آینده، این تیم را ترک کند.

به ادعای ساشا تاوولیری، رئال مادرید نیز مایل به فروش وینیسیوس بوده و آماده است تا با دریافت ۱۵۰ میلیون یورو، اجازه خروج این بازیکن را صادر کند. خبرنگار مذکور همچنین معتقد است وینی با آلونسو مشکل دارد و به همین دلیل، بعید است که به حضورش در جمع کهکشانی‌ها ادامه دهد. از تیم‌های عربستانی به عنوان محتمل‌ترین مقصد وینیسیوس یاد می‌شود.

وینیسیوس تا ۲۰۲۷ با رئال مادرید قرارداد دارد و ارزش او توسط ترنسفرمارکت نیز ۱۵۰ میلیون یورو تعیین شده است. او در فصل جاری ۱۶ بازی برای لوس بلانکوس انجام داده و آمار پنج گل و چهار پاس گل را به ثبت رسانده است.

وینیسیوس و خراب‌کردن پنالتی مقابل والنسیا

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *