بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بسکتبال قهرمانی اروپا | ترکیه و یونان، این جنگ دیدن دارد!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 شهریور 1404 | 10:46

طرفداری | مرحله یک‌چهارم‌نهایی یورو بسکت با پیروزی ترکیه و یونان آغاز شد. 

مرحله یک‌چهارم‌نهایی یورو بسکت ۲۰۲۵ با برگزاری ۲ مسابقه شروع شد. در ادامه این مطلب نگاهی داریم به نتایج و اتفاقاتی که طی این دو بازی رقم خورد.  ترکیه ۹۱-۷۷ لهستان

تیم ملی ترکیه با درخشش آلپرن شنگون، ستاره هیوستون راکتس، موفق شد با نتیجه ۹۱-۷۷ لهستان را شکست دهد و به نیمه‌نهایی برسد. شنگون با ثبت ۱۹ امتیاز، ۱۲ ریباند، ۱۰ اسیست، ۳ توپ‌ربایی یک تریپل‌ دبل به نام خود نوشت و ثابت کرد که چرا یکی از شانس‌های اصلی بردن جایزه ارزشمندترین بازیکن تورنمنت است. 

شنگون در حضور مادرش در سالن، چند صحنه تماشایی خلق کرد؛ از جمله پاس بلند یک‌دستی به سهموس هازر که با دانک آن را تمام کرد و همچنین پاس چرخشی بدون نگاه در کوارتر سوم. شنگون در دقایق پایانی خودش هم با یک دانک معکوس تک‌دستی سالن را به وجد آورد. ترکیه برای اولین بار از سال ۲۰۰۱ به نیمه‌نهایی یورو بسکت رسید.  لیتوانی ۷۶-۸۷ یونان

یانیس آنتتوکومپو به همراه برادرش کوستاس، یونان را مقابل لیتوانی به پیروزی رساندند. یونانی‌ها با نتیجه ۸۷-۷۶ برنده شدند تا به نیمه‌نهایی برسند و رقیب ترکیه شوند. یانیس، ستاره میلواکی باکس، با ۲۹ امتیاز نقش اول پیروزی تیمش بود و در ثانیه‌های پایانی با پرتاب‌های آزاد متوالی کار حریف را تمام کرد. یانیس یازدهمین بازی ۲۵+ متوالی خودش در یورو بسکت را تجربه کرد و اگر ۹ بازی دیگر این روند را ادامه دهد، به رکورد تاریخی ۲۰ بازی ۲۵+ متوالی نیکوس گالیس خواهد رسید. 

کوستاس آنتتوکومپو هم با ۴ بلاک خط دفاعی یونان را سرپا نگه داشت. واسیلیوس تولیوپولوس نیز ۱۷ امتیاز به دست آورد. در سوی دیگر، یوناس ولنچونس با ۲۴ امتیاز و ۱۵ ریباند بهترین بازیکن لیتوانی بود. برنامه بازی‌های پایانی مرحله (امروز، چهارشنبه) فنلاند – گرجستان (۱۷:۳۰ به وقت تهران) آلمان – اسلوونی (۲۱:۳۰ به وقت تهران)

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *