بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لاپورتا: فقط به یک دلیل به‌خاطر جشن تولد لامین یامال ناراحتم!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 3 مرداد 1404 | 16:41

رئیس آبی‌واناری‌ها درک می‌کند که یک جوان ۱۸ ساله نیاز به تفریح و شادی هم دارد.

رئیس آبی‌واناری‌ها درک می‌کند که یک جوان ۱۸ ساله نیاز به تفریح و شادی هم دارد.

طرفداری | خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، در واکنش به حواشی مربوط به جشن تولد ۱۸ سالگی لامین یامال اعلام کرد که هیچ نکته‌ای برای انتقاد وجود ندارد و او تنها لحظاتی شاد را پشت سر گذاشته است. لاپورتا تأکید کرد که این بازیکن جوان، محصول آکادمی مشهور باشگاه است و باید اجازه داشته باشد خارج از زمین فوتبال نیز استراحت و تفریح کند.

لاپورتا در گفت‌وگو با روزنامه موندو دپورتیوو گفت:

این یک مهمانی خصوصی بود و لامین می‌داند که از این پس هر کاری انجام دهد، زیر ذره‌بین خواهد بود و مورد بررسی قرار می‌گیرد. از نظر من، او فقط یک جشن تولد ۱۸ سالگی برگزار کرد، و راستش را بخواهید، تنها دلیلی که برای من ناراحت‌کننده بود، این است که نتوانستم در آنجا حضور داشته باشم! مراسم فوق‌العاده‌ای بود، همه خوش گذراندند و بسیار شیک و مرتب بودند. چرا چنین جشنی گرفت؟ چون ۱۸ سالشان شده!

رئیس باشگاه بارسلونا در ادامه افزود:

آن‌ها تِمی جوان‌پسند را انتخاب کردند و لامین در کنار دوستان، هنرمندان، اینفلوئنسرها، یوتوبرها، تیک‌تاکرها و خوانندگان جشن گرفت. از این زاویه، من خوشحالم که او اوقات خوبی را گذراند. این یک رویداد خصوصی بود و پس از آن، او به تمرینات تیم آمد و به اندازه‌ی همه سخت کار کرد. بنابراین هیچ دلیلی برای انتقاد وجود ندارد. برعکس، من به او تبریک می‌گویم. خوشحالم که آن‌ها یک جشن تولد فوق‌العاده داشتند.

با این اظهارات، لاپورتا نشان داد که باشگاه بارسلونا قصد ندارد به خاطر مسائل خارج از زمین، با یامال وارد بحث شود و ترجیح می‌دهد به او فرصت دهد تا از دوران جوانی خود لذت ببرد، در حالی که همچنان به تعهدات حرفه‌ای خود پایبند است.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *