بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایوان راکیتیچ: خوان گارسیا؟ اگر تصمیم من باشد، تراشتگن بازی می‌کند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 تیر 1404 | 12:42

بین همه انتقادات، هافبک کروات سابق بارسا تصمیم گرفته از دروازه‌بان آلمانی این باشگاه حمایت کند. 

بین همه انتقادات، هافبک کروات سابق بارسا تصمیم گرفته از دروازه‌بان آلمانی این باشگاه حمایت کند. 

طرفداری | ایوان راکیتیچ تصمیم گرفته از مارک آندره تراشتگن مقابل انتقادات حمایت کند. 

ایوان راکیتیچ در دوران حضورش در بارسلونا، یکی از دوستان نزدیک مارک آندره تراشتگن بود. هافبک کروات که به‌تازگی از فوتبال خداحافظی کرده، در مصاحبه جدیدش به نقل از موندو دپورتیوو، از تراشتگن مقابل همه انتقادات حمایت کرده است. 

امیدوارم اوضاع خوب پیش برود. هانسی قرار است با شرایط سختی روبرو شود، چون تنها یک دروازه‌بان می‌تواند بازی کند. ما می‌دانیم که دروازه‌بان‌ها چه روحیه‌ای دارند، فرقی نمی‌کند نفر اول باشی یا دوم، سوم یا حتی پنجم؛ وقتی در حال تمرین هستی، می‌خواهی بازی کنی. کار او آسان نخواهد بود. 

برای من کاملاً مشخص است که خوان گارسیا دروازه‌بان خوبی است و استعداد بالایی دارد. اما او با مارک رقابت می‌کند. اگر من تراشتگن را در تیمم داشته باشم، تراشتگن بازی می‌کند. این کاملاً روشن است. او همچنین کاپیتان تیم است، احترام همه را دارد و باید به این موضوع هم توجه کنید. 

من مطمئنم که هانسی برنامه‌ دقیقی دارد. حالا باید ببینیم آیا می‌تواند جو مناسبی ایجاد کند که همه چیز خوب پیش برود یا نه، چون در نهایت، مهم‌ترین مسئله این است که تیم عملکرد خوبی داشته باشد.

بهترین گل‌های ایوان راکیتیچ با پیراهن بارسلونا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *