ادعای پرسپولیسیها: غندیپور با استقلال قرارداد بسته بود!
منبع : خبرورزشی
پرسپولیسیها مدعی هستند که رضا غندیپور شب گذشته با استقلال قرارداد بسته است.
به گزارش خبرورزشی، با وجود انتشار اخباری مبنی بر توافق استقلال و رضا غندیپور، پدیده لیگ برتر با باشگاه شبابالاهلی امارات برای پیوستن به این تیم به توافق رسیده است.
ستاره فصل گذشته ملوان با قراردادی چهارساله به قهرمان امارات خواهد پیوست تا فصل آینده را در کنار سعید عزتاللهی و سردار آزمون در لیگ نخبگان آسیا توپ بزند.
با این حال در فضای هواداری پرسپولیس این موضوع مطرح شده که غندیپور پیش از توافق با شبابالاهلی، با استقلالیها قرارداد بسته است. طبق این شنیدهها، استقلال دیشب با غندی پور قرارداد بست و امیدوار بود که امروز رضایتنامه او صادر شود.
البته مطابق این ادعاها باشگاه استقلال نمیتواند از این قرارداد علیه غندیپور استفاده کند چرا که این بازیکن تحت قرارداد پیکان بوده و آبیها مرتکب تخلف شدهاند.
بیشتر بخوانید: غندیپور با شبابالاهلی ۴ ساله میبندد؛ مبلغ قرارداد پدیده ایرانی مشخص شد!


امیدواری سرپرست استقلال به عملکرد ایران مقابل مصر
مهره کلیدی تیم فوتبال استقلال ماندنی شد
سفر قریبالوقوع آسانی به تهران؛ پیوستن به تمرینات استقلال
توقف مذاکرات نقلوانتقالاتی پرسپولیس
درخواست مهم سهراب بختیاری زاده از مدیران استقلال سوژه شد
خبر خوش از سوی ستاره خارجی استقلال برای هواداران آبی










خیلیها به عنوان پدیده وارد بازار نقل و انتقالات میشن و با تبلیغات رسانه های مربوط به ایجنتها بازار گرمی میکنن ولی همین موضوع باعث توقف مسیر پیشرفت میشه.به نظرم بهترین حرف رو خلیفه دروازبان آلومینیوم زد،گفت هنوز زوده برم یه تیم بزرگتر چون درک کرده نیاز به تجربه بیشتری داره