بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنتونیو کونته: صعود به لیگ قهرمانان اروپا برای تاتنهام مانند قهرمانی در لیگ برتر انگلیس بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 23 خرداد 1404 | 22:28

تراژدی‌های شخصی، روی تصمیمات کاری کونته تاثیرگذار بوده است.

تراژدی‌های شخصی، روی تصمیمات کاری کونته تاثیرگذار بوده است.

طرفداری | آنتونیو کونته طی ۱۶ ماه حضورش در تاتنهام موفق به کسب جامی به‌عنوان سرمربی این تیم نشد.

کونته که امسال در ناپولی موفق به قهرمانی در فصل ۲۵-۲۰۲۴ سری آ شد، در گفت‌و‌گویی که به‌تازگی با اسکای اسپورتس داشته، در مورد شرایط دوران حضورش روی نیمکت تاتنهام صحبت کرده است:

سال سختی در تاتنهام بود. من در ماه نوامبر به تیم پیوستم، درحالی‌که آن‌ها در رده نهم جدول بودند و ما در نهایت توانستیم به لیگ قهرمانان صعود کنیم و آرسنال را پشت سر بگذاریم؛ همان‌طور که می‌دانید، رقابت بین این دو باشگاه بسیار شدید است. برای آن‌ها، رفتن به لیگ قهرمانان مانند قهرمانی در لیگ برتر بود.

این مربی ایتالیایی توضیح داد که نمی‌خواست اعضای کادر فنی‌اش به جشن گرفتن برای صعود به لیگ قهرمانان عادت کنند:

در روز آخر، صعود به لیگ قهرمانان در رختکن جشن گرفته شد. من اعضای کادر فنی‌ام را صدا زدم و به آن‌ها گفتم: ما به این نوع جشن‌ها عادت نمی‌کنیم. این چیزها را جشن نمی‌گیریم. ما به جشن گرفتن چیزهای دیگری عادت داریم. بله، کار بزرگی انجام دادیم، اما در عین حال باید درک کنیم که این چه نوع جشنی است.

او در ادامه، به توضیح دلایل جدایی‌اش از تاتنهام پرداخت و گفت که مرگ جانپیرو ونترونه و جانلوکا ویالی تأثیر زیادی بر وضعیت روانی‌اش گذاشته است:

سال بعد، چند اتفاق افتاد. جانپیرو ونترونه طی پانزده روز بر اثر سرطان خون درگذشت و این ضربه عاطفی و روانی شدیدی بود و گذر از آن آسان نبود. بعد جانلوکا ویالی هم از دنیا رفت؛ کسی که ماه قبل از آن، با هم در یک رستوران همراه با همسرم ملاقات کرده بودیم. او را بسیار آرام دیدم، حتی حالش خوب به نظر می‌رسید، اما در طول آن شام فهمیدم که چیزی درست نیست. آدم متوجه می‌شود وقتی کسی دارد از چیزی لذت می‌برد. او نوشید، غذا خورد و یک ماه بعد از دنیا رفت.

سرمربی ناپولی همچنین درباره مرگ سینیشا میهایلوویچ و تأثیر آن بر تصمیماتش صحبت کرد و گفت این اتفاق باعث شد تا در مورد اولویت‌های زندگی‌اش در تاتنهام بازنگری کند:

ماجرای سینیشا هم تأثیرگذار بود. مجموعه‌ای از دردها که باعث شد در برخی اولویت‌هایم تجدیدنظر کنم. خانواده‌ام در ایتالیا بودند و من در هتل زندگی می‌کردم. همسرم همیشه برای من فداکاری کرده بود. بنابراین از خودم پرسیدم: آیا واقعاً ارزش دارد که به خاطر این کار، خانواده و دوستانم را فدا کنم؟ آن هم با دانستن اینکه ممکن است یک روز از خواب بیدار شوی و با این نوع فجایع روبرو شوی و دیگر در کنارشان نباشی؟ این موضوع باعث شد در اولویت‌هایم تجدید نظر ایجاد کنم.

بعد خودم هم دچار مشکل شدم و مجبور شدم به‌طور فوری تحت عمل جراحی کیسه صفرا قرار بگیرم و در معرض خطر ابتلا به پانکراتیت بودم. خلاصه آن دوران باعث شد خیلی به اولویت‌هایم فکر کنم.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *