علی پروین در گفتوگو با طرفداری: هیچوقت از ناکامی پرسپولیس خوشحال نشدم
منبع : طرفداری
اسطوره قدیمی سرخها در دهههای مختلف نقشهای متعددی در این باشگاه به عهده گرفته است.
طرفداری | علی پروین در واکنش به ادعای امیر عابدینی، مدیرعامل سابق پرسپولیس، که گفته بود پروین در غیابش خواستار باخت پرسپولیس بود، گفت:
مهم نیست دیگران چه میگویند. من هیچگاه از ناکامی تیمم خوشحال نشدم و همیشه چه در تیم بودم و چه نبودم، پیروزی پرسپولیس آرزویم بود.
او افزود:
در سال ۱۳۷۲ پس از حذف تیم ملی در قطر، خودم از پرسپولیس کنار رفتم. از فوتبال فاصله گرفتم و کسی مرا اخراج نکرد که به خاطرش از باخت تیمم خوشحال شوم. سالها از فوتبال دور بودم، اما وقتی محمد صفایی فراهانی برای تیم ملی امید دنبالم آمد، بازگشتم. پیش از پیشنهاد عابدینی برای بازگشت به پرسپولیس، مدیر تیم ملی امید شده بودم.
او تأکید کرد:
کسی که به میل خود از تیمی میرود، دلیلی برای ناراحتی ندارد. وقتی در پرسپولیس نبودم، این تیم قهرمان لیگ شد و همیشه موفق بود. از موفقیت پرسپولیس خوشحال بودم و نمیدانم این حرفها از کجا آمده است.


درخشش علیرضا بیرانوند ، صدای علی پروین را هم درآورد
اولین واکنش علی پروین پس از درگذشت اسطوره محبوب پرسپولیس
پیام ویژه علی پروین برای امیر قلعه نویی خبرساز شد + جزئیات
آخرین وضعیت سلامتی پیشکسوت مطرح پرسپولیس در بیمارستان
پایان دوره بستری علی پروین؛ مرخصی با وضعیت نسبتاً خوب









