بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقبال گرم رزنده و ستاره‌های برزیلی از آنچلوتی

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 | 9:41

سرمربی مشهور و ایتالیایی فوتبال، روز دوشنبه در مراسمی رسمی در ریودوژانیرو به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال برزیل معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کارلو آنچلوتی، سرمربی پرافتخار ایتالیایی، روز دوشنب در مراسمی رسمی در ریودوژانیرو به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال برزیل معرفی شد. این مراسم با پیام‌های ویدیویی از سوی بزرگان فوتبال و دیگر رشته‌های ورزشی برزیل همراه بود که از حضور او استقبال کردند.

فدراسیون فوتبال برزیل (CBF) در مراسمی در ریودوژانیرو، کارلو آنچلوتی را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی کرد؛ مربی‌ای باتجربه و پرافتخار که وظیفه دارد بار دیگر فوتبال زیبا و نتایج درخشان را به تیم ملی برزیل بازگرداند.

پیش از اعلام اولین فهرست بازیکنان دعوت‌شده برای دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل اکوادور و پاراگوئه در ماه ژوئن، آنچلوتی پیام‌های پرشوری از سوی ستارگان ورزش برزیل دریافت کرد.

در ویدئوی منتشرشده توسط CBF، چهره‌هایی چون زیکو، فالوکائو، رولینو، پپه، کاکا، ریکاردو روچا، مارتا و فرمـیگا از فوتبال مردان و زنان حضور داشتند. از رشته والیبال نیز فابی، لیبروی سابق تیم ملی زنان و برناردو رزنده، مربی پرافتخار تیم ملی مردان، پیام‌های دلگرم‌کننده‌ای برای آنچلوتی فرستادند.

در اقدامی نمادین، لباس رسمی تیم ملی فوتبال برزیل توسط لوئیز فیلیپه اسکولاری، سرمربی قهرمان جهان در جام جهانی ۲۰۰۲ به آنچلوتی اهدا شد.

کارلو آنچلوتی که سابقه هدایت باشگاه‌های بزرگی همچون میلان، چلسی، پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید را در کارنامه دارد، حالا مسئولیت سنگینی را در هدایت تیم ملی برزیل بر عهده گرفته است. هواداران برزیل امیدوارند این مربی باتجربه بتواند دوران طلایی دیگری را برای سلسائو رقم بزند.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *