باشگاه آلومینیوم: بلیتفروشی فینال جام حذفی بر عهده ما نیست؛ هیچ دخل و تصرفی در آن نداریم!
منبع : خبرورزشی
باشگاه آلومینیوم هر گونه دخل و تصرف در بلیتفروشی فینال جام حذفی را رد کرد.
به گزارش خبرورزشی، نبرد فینال جام حذفی فوتبال ایران روز پنجشنبه در ورزشگاه امام خمینی اراک برگزار خواهد شد تا قهرمان این دوره از رقابتها از بین استقلال و ملوان مشخص شود.
در همین رابطه باشگاه آلومینیوم اراک اطلاعیهای منتشر و اعلام کرد که هیچ دخل و تصرفی در بلیت فروشی این مسابقه ندارد.
در این اطلاعیه آمده است:
/ باشگاه آلومینیوم اراک به اطلاع علاقهمندان به فوتبال میرساند که هیچگونه دخل و تصرفی در بلیتفروشی مسابقه روز پنجشنبه تیمهای استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در فینال جام حذفی ندارد و مجری انجام این کار سازمان لیگ فوتبال ایران است.
/ ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک صرفا میزبان برگزاری مسابقه فینال جام حذفی است، اما باشگاه آلومینیوم بلیتفروشی این بازی را برعهده ندارد.
/از هواداران فوتبال که قصد تماشای بازی فینال جام حذفی را دارند، درخواست میشود صرفا از طریق سایت بلیتفروشی که متعاقبا از سوی سازمان لیگ اعلام خواهد شد، نسبت به خرید بلیت این مسابقه اقدام نمایند.


پایان نگرانی هواداران استقلال؛ ستاره مراکشی در راه ایران
اولین بازی تاریخی ازبکستان در جام جهانی با یاد ماشاریپوف؛ نتیجهای ناامیدکننده
نتیجه شگفتانگیز نظرسنجی باشگاه استقلال؛ پیشی گرفتن از بختیاریزاده
دلیل غیبت ستاره آلبانیایی در تمرینات استقلال
لژیونر فوتبال ایران در راه لیگ لهستان
عدم نتیجه مثبت در مذاکرات استقلال با ستاره جوان روبینکازان









