فلیک: با وجود شکست، حضور در نیمهنهایی لیگ قهرمانان یک دستاورد بزرگ است
منبع : خبرگزاری دانشجو
بارسلونا با وجود پذیرش نخستین شکست خود در سال ۲۰۲۵، موفق شد با پیروزی چهار بر صفر در بازی رفت و شکست سه بر یک در بازی برگشت مقابل بوروسیا دورتموند، به نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا برسد. سرمربی بارسلونا، پس از بازی، از صعود تیمش به جمع چهار تیم برتر اروپا به عنوان دستاوردی بزرگ یاد کرد و بر اهمیت حفظ اعتماد به نفس تیم تأکید کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بارسلونا در بازی برگشت دور یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بوروسیا دورتموند رفت و با شکست ۳-۱ روبهرو شد. با این حال، پیروزی ۴-۰ در بازی رفت باعث شد تا کاتالانها با مجموع نتیجه ۴-۳ به نیمهنهایی صعود کنند.
سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری پس از بازی اظهار داشت: با حریفی بسیار قوی روبهرو شدیم و جو بازی بینظیر بود. انجام چنین بازیهایی دشوار است، اما در نهایت هدف ما صعود بود و به آن رسیدیم. حضور در نیمهنهایی لیگ قهرمانان که بهترین رقابت باشگاهی در جهان است، دستاورد بزرگی برای باشگاه و تیم به حساب میآید. این اولین حضور ما در نیمهنهایی پس از شش سال است و اتفاقی فوقالعاده است.
در ادامه، هانس دیتر فلیک، سرمربی بایرن مونیخ، که پیشتر در رقابتهای سهگانه با بایرن موفق بوده، در مورد تقابل اینتر و بایرن در نیمهنهایی گفت: من ترجیح میدهم هیچ کدام از این دو تیم را بر دیگری ترجیح ندهم. فقط از تماشای بازی لذت خواهم برد.
سرمربی بارسلونا همچنین افزود: ما دو بازی مقابل دورتموند انجام دادیم؛ در بازی رفت ۴-۰ بردیم و در بازی برگشت ۳-۱ شکست خوردیم. با این حال، تلاش و عملکرد خوب ما باعث شد که به نیمهنهایی برسیم. بازی امروز برای ما دشوار بود، ولی ما در نیمهنهایی هستیم. هرچند بازیهای زیادی پشت سر گذاشتهایم و احتمال شکست در هر بازی وجود دارد، ما به خودمان اعتماد داریم. باید به این صعود نگاه امیدوارانه داشته باشیم و شایسته تحسین است.
در مورد نیمکتنشینی پدری، سرمربی بارسلونا توضیح داد: پدری در هفتههای اخیر بازیهای زیادی انجام داده بود و نیاز به استراحت داشت. حضور او حتی به عنوان بازیکن تعویضی نیز بسیار مؤثر بود.
وی در پایان گفت: با اینکه شکست خوردیم، نباید از ارزش کار ما کم کرد. حضور در نیمهنهایی لیگ قهرمانان دستاورد بزرگی است و باید این را در نظر گرفت. تیم در فصل جاری عملکرد بسیار خوبی داشته است و نباید یک شکست را دلیل زیر سوال بردن تمام دستاوردهای تیم قرار داد.


رافینیا حرف آخر را درباره بارسلونا زد
سود مالی بارسلونا از خرید جدید رئال مادرید
افتخاری دیگر برای بارسلونا در دل رقابت های جام جهانی
باشگاه بعدی لواندوفسکی مشخص شد
انصراف بارسلونا از جذب این ستاره
ستاره بارسلونا غایب بزرگ اروگوئه در جام جهانی









