بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

موافقت اولیه ستاره پرسپولیس برای تمدید قرارداد!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردین 1404 | 14:28

مدافع فیکس پرسپولیس یکی از تمدیدی های این تیم خواهد بود

به گزارش خبرورزشی، همانطور که قبلا نوشتیم، باشگاه پرسپولیس مذاکره با چند ستاره خود را برای تمدید قرارداد شروع کرده و از آنجاییکه تعداد بازیکنان تمدیدی زیاد است و پرسپولیس بعد از اتمام لیگ وارد فاز جذب بازیکن خواهد شد، مدیران پرسپولیس از همین حالا مذاکره برای تمدید قرارداد چند بازیکن خود را شروع کرده است.

یکی از آن ها مرتضی پورعلی گنجی مدافع خوش استایل قرمزهاست که سومین فصل حضورش را در پرسپولیس سپری می کند. مرتضی که از زمان آمدن کارتال به مدافع فیکس پرسپولیس تبدیل شده، در پایان فصل قراردادش به اتمام می رسد و یکی از کسانی است که در لیست تمدیدی های باشگاه پرسپولیس قرار دارد.

کارتال هم علاقه خاصی به این بازیکن دارد و می خواهد برای سال آینده پورعلی گنجی را در تیمش داشته باشد. باشگاه پرسپولیس هم چندی قبل صحبت های ابتدایی را با مرتضی انجام داد تا قرارداد این بازیکن را تمدید کند.

پورعلی گنجی مشکلی برای تمدید قرارداد و ماندن در پرسپولیس ندارد و موافقت ابتدایی خودش را با این موضوع اعلام کرده است. صحبت مدیران پرسپولیس با پورعلی گنجی برای تمدید قرارداد طی یکی دو هفته آینده هم ادامه خواهد داشت و بعد از توافق بر سر برخی مسائل جزئی و رقم قرارداد، تمدید خواهد شد.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *