معامله الاهلی بهم خورد؛ هافبک پرسپولیسی ضرر کرد!
منبع : خبرورزشی
باشگاه شباب الاهلی دبی به دنبال انجام یک مبادله بزرگ با باشگاه الوحده بود ولی در نهایت الوحده این مبادله را نپذیرفت تا به ضرر آینده احمد نوراللهی هافبک ملی پوش ایرانی شباب الاهلی شود.
باشگاه شباب الاهلی برای جذب ژائو پدرو مهاجم الوحده عزیز جانیف هافبک ازبکستانی به همراه ۳ بازیکن دیگرش را برای جلب رضایت سران باشگاه الوحده پیشنهاد کرد ولی در نهایت الوحده قبول نکرد.
طبق گزارش های رسیده از امارات مدیران باشگاه شباب الاهلی قصد دارند در لیست لژیونرها تغییراتی داشته باشند و از میان احمد نوراللهی و عزیز جانیف یکی را می خواهند انتخاب کنند تا در فصل آینده در تیم بماند.
با منتفی شدن این معامله باشگاه شباب الاهلی با الوحده ستاره ازبک در تیم ماندگار شد تا به ضرر آینده احمد نوراللهی هافبک ملی پوش کشورمان باشد.
مهدی قایدی دیگر بازیکن ملی پوش کشورمان طبق اعلام رسانه های امارات در لیست فروش شباب الاهلی دبی قرار دارد.


تمجید ستاره باتجربه شباب الاهلی از نمایش فنی تراکتور در دیدار لیگ نخبگان آسیا
متلک سنگین شجاع خلیل زاده به فدراسیون فوتبال خبرساز شد
ترکیب تراکتور در دیدار مقابل شباب الاهلی امارات لو رفت + جزئیات
کری سنگین رقیب تراکتور در آسیا خبرساز شد + جزئیات
حضور سردار آزمون در اردوی پیشفصل شبابالاهلی
مذاکره رسمی باشگاه پرسپولیس با ستاره محبوب هواداران این تیم









