جنجالیترین پرونده دنیای فوتبال بسته شد
منبع : خبرانلاین
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دادگاهی در شهر موتنز سوئیس، با رد اعتراض صورت گرفته به حکمی که سب پلاتر رئیس سابق فیفا و میشل پلاتینی، رئیس پیشین یوفا را از اتهام فساد در دوران کاریشان در این دو سازمان تبرئه کرده بود، بار دیگر بر تبرئه بودن این دو نفر تأکید کرد.
بلاتر و پلاتینی که زمانی جزو قدرتمندترین چهرههای فوتبال محسوب میشدند، سال ۲۰۲۲ با رأی دادگاه از اتهامات خود تبرئه شده بودند اما دادستانهای فدرال سوئیس در اعتراض به این حکم، خواستار تجدید نظر در رأی صادره شدند و اکنون دادگاه با رد اعتراض، بار دیگر بلاتر و پلاتینی را تبرئه شده از اتهاماتشان تشخیص داد.
بلاتر و پلاتینی سال ۲۰۱۵ به فساد و اختلاس متهم و در پی آن هر دو ضمن برکناری از مسئولیتهای خود در فیفا و یوفا، از کاندیداتوری در انتخابات ریاست این دو سازمان نیز منع شدند.
۲۵۸۲۵۶


واکنش جالب رئیس فیفا به تقابل ایران و مصر در جام جهانی ۲۰۲۶
رسمی؛ جام جهانی ۲۰۲۶ رکورد تاریخی را شکست
ماموران فیفا ستاره های اسپانیا را سورپرایز کردند + جزئیات
مهدی طارمی رمز موفقیت تیم ملی فوتبال ایران را لو داد + جزئیات
تصمیم بزرگ فیفا برای دیدار حساس تیم ملی فوتبال ایران مقابل مصر
اتفاق تلخ برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ + جزئیات









