مهاجم جنجالی موناکو در تمرین سپاهان؛ خبری از لیموچی نیست
منبع : خبرگزاری مهر
به گزارش خبرنگار مهر، دور جدید تمرینات تیم فوتبال سپاهان برای ادامه مسابقات لیگ برتر و جام حذفی امروز جمعه اول فرودین ۱۴۰۴ در اصفهان و زیر نظر پاتریس کارترون آغاز شد.
در تمرین امروز سپاهان بازیکنان ملی پوش این تیم از جمله پیام نیازمند، محمد کریمی، آریا یوسفی، وحدت هنانوف و محمدامین حزباوی غایب بودند اما وسام بن یدر مهاجم فرانسوی و سابق تیم موناکو در تمرین زردپوشان حضور یافت.
باشگاه سپاهان به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی خود هنوز به طور رسمی از خرید جدید خود رونمایی نکرده است اما مهاجم جنجالی فرانسوی امروز اولین تمرین خود را با پیراهن سپاهان انجام داد.
همچنین مهدی لیموچی که در بازی با استقلال خوزستان دچار مصدومیت شده بود و مشکوک به پارگی رباط صلیبی بود در تمرین امروز هم حضور نداشت تا غیبت او تازیان فصل قوت گیرد.
سپاهان در هفته بیست و چهارم لیگ برتر یکشنبه ۱۰ فروردین میزبان فولاد خوزستان است.


شفافسازی باشگاه استقلال درباره اخبار نقل و انتقالاتی
ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی از این باشگاه
کنایه علی چینی به باشگاه پرسپولیس
ادامه مذاکرات پرسپولیس و اسکوچیچ در ترکیه
پدیده لیگ برتر در سبد خرید باشگاه استقلال
دستیار فرهاد مجیدی در لیست استقلال









