تمدید قرارداد راننده استرالیایی مکلارن
منبع : خبرگزاری تسنیم
– اخبار ورزشی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فرمول یکی مکلارن از تمدید قرارداد خود با اسکار پیاستری، راننده استرالیایی خبر داد. جزئیات دقیق این قرارداد فاش نشده است، اما مشخص است که این توافقنامهای چند ساله است.
قرارداد قبلی پیاستری با این تیم تا پایان فصل ۲۰۲۶ اعتبار داشت.
پیاستری در سال ۲۰۲۳ به عنوان راننده مکلارن به این تیم پیوست و در سال گذشته به تیم کمک کرد تا در ردهبندی تیمی به جایگاه بهتری دست یابد. او همچنین در دو گرندپری مجارستان و آذربایجان به پیروزی رسید. در فصل گذشته پیاستری در ردهبندی رانندگان در جایگاه چهارم قرار گرفت و تنها رانندهای بود که تمامی ۲۴ گرندپری را به طور کامل به پایان رساند.چالشهای مرسدس در فصل جدید فرمول یک
پیاستری پس از تمدید قراردادش گفت: احساس فوقالعادهای است که میدانم بخشی از آینده بلندمدت مکلارن هستم. وقتی در سال ۲۰۲۲ قرارداد را امضا کردیم، تیم به من ایمان داشت و مسیری که در طول این دو سال برای بازگرداندن تیم به اوج طی کردیم، باورنکردنی بوده است. افراد با استعداد و ویژهای در این تیم حضور دارند که به من کمک کردند تا در اوایل دوران حرفهایام در مسابقات فرمول یک به پیروزی برسم.
انتهای پیام/


مسابقات فرمول ۱ بحرین و عربستان لغو شد + جزئیات









