بی پولی، برنده جنگ ارزش ها؛ پاختاکور با جیب خالی، الهلال را زمین زد!
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، «پاختاکور ارزان الهلال ۱۷۸ میلیون یورویی را زمین زد»، این محتوای گزارش امروز (چهارشنبه) سایت چمپیونات ازبکستان از پیروزی بزرگ تیم ازبک مقابل گرانترین تیم تاریخ باشگاهی آسیاست.
ارزش الهلال عربستان به عنوان گرانترین تیم لیگ نخبگان ۱۵ برابر پاختاکور با ۱۲ میلیون یورو به عنوان ارزانترین تیم این تورنمنت است.
الهلال شب گذشته در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا به طرز عجیبی مقابل پاختاکور با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.
سال گذشته هم النصر و الهلال دو تیمی که عربستان برای تجهیز آنها بیش از ۱.۵ میلیارد دلار هزینه کرد تا قهرمان آسیا شوند ولی العین امارات هر دوی آنها را کنار زد و قهرمان آسیا شد.
سایت ازبک مینویسد که الهلال به عنوان گرانترین تیم آسیا حرفی برای گفتن مقابل پاختاکور نداشت تا تیم ازبکستانی یک شگفتی بزرگ را خلق کند.
براساس گزارش ترانسفر مارکت، الهلال در دو فصل برای خرید ستارگان خارجی مثل نیمار، میتروویچ، مالکوم و ساویچ بیش از یک میلیارد دلار هزینه کرده تا در مسیر قهرمانی آسیا گام بردارد.
بیشتر بخوانید: شگفتی در لیگ نخبگان؛ الهلال عربستان در تاشکند زانو زد




معرفی رسمی ۳ نماینده ایران در آسیا ؛ پایان زودهنگام لیگ برتر
خبر مهم برای هواداران فوتبال از سهمیه آسیایی ایران + جزئیات
علیرضا بیرانوند و محرومیت مضاعف از سوی کنفدراسیون آسیا
کنفدراسیون فوتبال آسیا علیرضا بیرانوند را نقره داغ کرد + جزئیات
فصل جدید لیگ نخبگان آسیا چه زمانی آغاز خواهد شد ؟ + جزئیات
افتخار بزرگ برای ستاره محبوب هواداران پرسپولیس در آسیا










قابل توجه رسانه ها و بازیکنان ایران که قبل از شروع بازی همه ش،از پول تیمهای عربستان میگن و از قبل پیش باخته اند ولی ازبک و عراق و .. با غیرت توجهی به این بهانه ها ندارند