بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بوژوویچ: برای بُرد رفته بودیم، اما‌ خوشحالم نباختیم/ استقلال باکیفیت است و فقط اعتماد به نفس کمی دارد

منبع : خبرگزاری میزان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 اسفند 1403 | 22:20

خبرگزاری میزان –

میودراگ بوژوویچ در نشست خبری پس از دیدار مقابل النصر عربستان در لیگ قهرمان آسیا اظهار داشت: این بازی برای ما بازی سختی بود و تیم حریف بازیکنان خوبی داشت و در لحظاتی از بازی بهتر از ما بازی می‌کردند؛ در لحظاتی نیز ما بهتر از آنها بازی کردیم.

وی‌ ادامه داد: به نظر من آنها مقداری از ما بهتر بودند. نتیجه مساوی برای هر دو تیم عادلانه بود و من فکر می‌کنم با نحوه کار بازیکنان، هواداران راضی بودند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم نتیجه را واگذار نکردیم با اینکه برای برد رفته بودیم. وقتی دروازه‌بان ما بهترین بازیکن زمین بود احساس می‌کنم نیازی به صحبت کردن من نیست.

بوژوویچ در ادامه تصریح کرد: معتقدم استقلال دارای کیفیت واقعی است و فقط اعتماد به نفس لازم را کم دارد. بیشترین کاری که کردم این بود که آنها را به خودشان بازگردانم. چون اطمینان دارم این تیم می‌تواند بهتر از اینها بازی کند.

وی اظهار داشت: باید این موضوع را درک کنیم که النصر چه قدر برای تیمش هزینه کرده و چه بازیکنان بزرگی دارد. مشکل گلزنی تیم را اصلاح می‌کنیم، اما باید النصر و قدرت آن را نیز درک کرد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: ۲۲ اکتبر سال گذشته، النصر با همان ارنج سابق مقابل استقلال بازی کرد و رونالدو و لاپورت و همه این بازیکنان نیز بودند و استقلال با بدشانسی نتیجه را یکبار صفر واگذار کرد. در مرحله نخست تلاش می‌کنیم تیم از لحاظ جسمانی بهتر شود و با توجه به زمان کممان این تنها بخشی است که می‌توانیم بیشتر روی آن کار کنیم و در بازی برگشت موفق به کسب نتیجه خوب و صعود شویم.میودراگ بوژوویچ سرمربی استقلال پس از تساوی خانگی مقابل النصر در مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا در نشست خبری گفت: یک مسابقه سخت برای ما بود. حریف ما تیم بود که از نظر انفرادی بازیکنان به‌مراتب باکیفیتی داشت. لحظاتی در بازی حریف بهتر بود و سعی می‌کردند به گل برسند، لحظاتی هم ما بهتر بودیم و شانس گلزنی داشتیم.

وی افزود: به نظرم حریف مقداری از ما بهتر بود ولی تساوی نتیجه عادلانه‌ای بود. با نحوه بازیکنانم هواداران راضی بودند. خوشحالم که بازی را واگذار نکردیم هرچند برای برد وارد زمین شدیم.

وقتی حسینی، بهترین بازیکن می‌شود نباید بیش از این صحبت کنم

سرمربی استقلال ادامه داد: وقتی دروازه بان ما به عنوان بهتری بازی زمین انتخاب می‌شود، نباید بیش از این صحبت کنم.

بوژوویچ درباره تحول در عملکرد بازیکنان نسبت به دربی اظهار داشت: قبل از هر چیزی معتقدم که این تیم صاحب کیفیت واقعی است و فقط اعتماد به نفس کمی دارد. بیشترین کاری که کردم این بود که آنها را به خوشان بازگردانم، چون از نظر من این تیم به مراتب بهتر می‌تواند بازی کند و روز‌های بهتری داشته باشد.

نحوه گلزنی تیم را اصلاح خواهیم کرد

وی درباره عملکرد مهاجمان استقلال عنوان کرد: اگر فقط بخواهم در نظر بگیرم که النصر چقدر روی مهاجمان خود خرج کرده است دیگر نمی‌توانیم از مهاجمان خودمان ناراحت باشیم. سعی می‌کنیم روی نحوه گلزنی‌مان بیشتر کار کنیم و مطمئن هستم که این موضوع را اصلاح خواهیم کرد.

استقلال در عربستان به ناحق بازی را یک بر صفر واگذار کرد

بوژوویچ درباره موفقیت در بازی برگشت در عربستان گفت: ۲۲ اکتبر سال گذشته با آنها مسابقه داشتیم و النصر با تیم کامل مقابل استقلال حاضر شده بود و همه بازیکنانش را در اختیار داشت و استقلال کاملا به ناحق بازی را یک بر صفر واگذار کرد. به نظرم در آن مسابقه بهتر از استقلال بازی نکرد.

برای دیدار برگشت بیشتر باید روی مسائل جسمانی کار کنیم

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم بازیکنان را از نظر جسمانی بالاتر بیاوریم و از جایی که زمان زیادی نداریم تنها بخشی است که می‌توانیم بیشتر روی آن کار کنیم.

مربیان کروات نه؛ مربیان یوگسلاو!

وی درباره در واکنش به این پرسش که آیا این توانایی را در خود می‌بینید که مانند مربیان کروات و برانکو در استقلال تحول ایجاد کنید؟ بیان کرد: اولا مربیان کروات نه، بلکه مربیان یوگسلاو. مکتب فوتبال یوگسلاوی همیشه فوق العاده بوده است. تمام تلاشم را می‌کنم تا نتایجی را که کسب می‌کنیم را به آثاری که آنها از خود به جا گذاشتند نزدیک کنم. همه می‌دانند که شغل مربیگری شغل بسیار سختی است.

مسئول دفاع کردن کل تیم است نه فقط خط دفاع!

سرمربی استقلال درباره کار سخت خط دفاعی در بازی برگشت مقابل النصر اظهار داشت: اگر دفاع وضعیتی نداشت که دچار اشتباه شود دروازه بان نیز تحت فشار قرار نمی‌گرفت. تیم به دفاع و حمله تقسیم نمی‌شود و همه با هم به دفاع و حمله می‌روند. وقتی صحبت از مشکل دفاعی می‌کنیم یعنی کل تیم دچار مشکل است نه فقط خط دفاع. 

بوژوویچ ادامه داد: نیازی نیست اینگونه فکر کنیم که افرادی که پست اصلیشان در خط دفاع است مسئول دفاع هستند بلکه این وظیفه کل تیم است که در دفاع شرکت کنند.

انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری میزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *