بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جریمه ۳۵ هزار دلاری NBA برای ستاره تیم بسکتبال مینه‌سوتا

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 اسفند 1403 | 14:48
بدون تصویر

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لیگ NBA ستاره تیم مینه‌سوتا تیمبرولوز، آنتونی ادواردز، را به دلیل ترک نکردن به موقع زمین و پرتاب توپ به سمت تماشاگران، ۳۵ هزار دلار جریمه کرد. این اتفاق پس از اخراج او در دیدار مقابل لس‌آنجلس لیکرز رخ داد.یانیس: بازی در اروپا سخت‌تر از NBA است

این جریمه یکی از چندین جریمه‌ای است که ادواردز در این فصل دریافت کرده است. پیش از این، او به دلیل استفاده از الفاظ نامناسب در مصاحبه‌های پس از بازی و انجام حرکات ناشایست نسبت به داوران، با جریمه‌های مالی مواجه شده بود. در مجموع، میزان جریمه‌های او در این فصل به ۳۲۰ هزار دلار رسیده است.

ادواردز در بازی برابر لیکرز، پانزدهمین و شانزدهمین خطای فنی خود را دریافت کرد و به همین دلیل، از حضور در دیدار روز جمعه مقابل یوتا محروم شد. تیمبرولوز در غیاب او با نتیجه ۱۱۷-۱۱۶ مغلوب یوتا شد.

کریس فینچ، سرمربی تیمبرولوز، درباره رفتار ادواردز گفت: او می‌داند که باید بهتر عمل کند. امیدوارم این اتفاق، نقطه عطفی برای او باشد تا از این تجربه درس بگیرد.

انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *